כללי הערותיכם הבונות > פרסומת

• הוסף לסימניות
וואו, איזה שיפור!
גריד מקסים, המשחק עם הצבעים מעולה.
למרות הכל, מפריעה לי התמונה למעלה,
לי היא שידרה (ולא התרגלתי לזה) עצבות, מין דכאוניות כזאת על אובדן שהיה ואיננו,
כמו במודעה של אלצהיימר או משהו בסגנון. חסר פאן.
הייתי מצפה לראות תמונה יותר קשורה, איזה מין אווירת משחקים אולי במבט מלמעלה שתכניס אותי לאווירה.
אולי יותר חדות יעזור פה.

• הוסף לסימניות
מודעה אחת כבר ירדה לדפוס, אבל מודעה שניה שתישלח לרשימת תפוצה במייל עוד לא,
אז החלתי עליה את הערותיכם :)
שוב תודה לכולם.

upload_2018-6-17_9-5-26.png

• הוסף לסימניות
למרות הכל, מפריעה לי התמונה למעלה,
לי היא שידרה (ולא התרגלתי לזה) עצבות, מין דכאוניות כזאת על אובדן שהיה ואיננו,
כמו במודעה של אלצהיימר או משהו בסגנון. חסר פאן.
הייתי מצפה לראות תמונה יותר קשורה, איזה מין אווירת משחקים אולי במבט מלמעלה שתכניס אותי לאווירה.
מצטרפת להנ"ל , למה לא תמונה ציבעונית ושמחה?

• הוסף לסימניות
מצטרפת להנ"ל , למה לא תמונה ציבעונית ושמחה?
אני כן חושבת שאם כבר עשו תמונה שחור לבן זה מהמם המודעה הזאת והשחור לבן פה כן משדר שצריך להתעמק בתמונה ולראות את הפרטים ואז רואים את ההנאה במשחק. מלבד זאת, זה מודעה למבוגרים יותר ומידי צבעוני לא ממש יתקבל, אם מלכתחילה היו שואלים אז אולי כן צבעוני אבל אם כבר עשו שחור לבן אז זה מעולה אם זה עושים את זה מושלם כמו העבודה ש@קסם עשה פה

• הוסף לסימניות
גם בלי צבע, התמונה הזו הרבה יותר טובה.
נתחיל מזה שמחייכים בה...
רק נקודה קטנה למחשבה, תמונת נשים זה דבר שיתאים לקהל היעד?

• הוסף לסימניות
גם בלי צבע, התמונה הזו הרבה יותר טובה.
נתחיל מזה שמחייכים בה...
רק נקודה קטנה למחשבה, תמונת נשים זה דבר שיתאים לקהל היעד?
מסתבר שכן, אם לא הוא לא היה שם...

• הוסף לסימניות
מודעה מקסימה, למרות שכבר הודפסה אני חייבת להעיר שעדיף לכתוב 'אנחנו לא מפסיקים לשחק מפני שאנחנו מתבגרים, אנחנו מתבגרים מפני שאנחנו מפסיקים לשחק'

• הוסף לסימניות
רציתי סוג של תמונת אוירה. מלכתחילה הלכתי על שני צבעים - אפור צהוב, שילוב שאהוב עליי. בעקבות הארותיכם זה השתדרג לאפור-כחול-צהוב, וזה באמת הקפיץ אותו בכמה רמות. אבל עדיין כמו שאמרו פה - תמונה צבעונית מידי לא תתאים למבוגרים. אני רוצה שיהיה ברור שזה למבוגרים, זו הייחודיות של המשחק.

במודעה שפורסמה במקומון - השארתי את התמונה הקודמת, של הגברים בחליפות. במודעה שמדוורת במיילים - העדפתי את זו. נראית טוב יותר, והאנשים בה נראים שמחים ולא כבדי ראש :)
וקהל היעד העיקרי הוא נשים, בתכלס. הם אלו שדואגות לתוכניות למסיבה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה