כללי הערות סיום מרוכזות בסוף הספר

• הוסף לסימניות
שלום
אני מעצבת ספר עם book בתוכנת אינדיזיין כאשר כל פרק נמצא בקובץ נפרד.
יש לי הערות סיום שמופיעות בסיום כל פרק ואני רוצה לשנות שהן יופיעו מרוכזות כולן יחד בסוף הספר - איך עושים את זה??

תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י adi458;1493005:
שלום
אני מעצבת ספר עם book בתוכנת אינדיזיין כאשר כל פרק נמצא בקובץ נפרד.
יש לי הערות סיום שמופיעות בסיום כל פרק ואני רוצה לשנות שהן יופיעו מרוכזות כולן יחד בסוף הספר - איך עושים את זה??

תודה!
זה טקסט לכל דבר.
תעתיקי לאן שתרצי

• הוסף לסימניות
אבל זה לא ימחק את ההפניות מהטקסט?
וגם הוא בטח ימספר כל פרק מחדש - לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י adi458;1493076:
אבל זה לא ימחק את ההפניות מהטקסט?
וגם הוא בטח ימספר כל פרק מחדש - לא?

לא ממספר כלום. זה טקסט "מת".
גם ההפניות.
הם גם לא מתעדכנות לבד...

יודגש שככה זה באינדזיין לא בוורד

• הוסף לסימניות
אני לא מצליחה לשנות ידנית את המספור של ההערות עצמן (לא ההפניה - את זה הצלחתי)
הוא בכלל לא נותן לי להגיע למספר אלא רק לטקסט ההערה.
איך עושים את זה?

• הוסף לסימניות
אני לא מצליחה לשנות ידנית את המספור של ההערות עצמן (לא ההפניה - את זה הצלחתי)
הוא בכלל לא נותן לי להגיע למספר אלא רק לטקסט ההערה.
איך עושים את זה?

• הוסף לסימניות
זו רשימה ממוספרת, צריך לשנות זאת בסגנון הפסקה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י adi458;1493368:
איך עושים את זה?

את מה?
נא פרט מה רצונך לעשות וצרף צילום מסך

• הוסף לסימניות
אפשרות א
א. בחלון הפיסקאות בתפריט לבחור בפקודה bukkets and numbering...
ב. בחלון זה ניתן להגדיר את הגדרות המספור, אך כאמור כמו שכתב אליעזר צריך לראות מה צריך לעשות בשביל לדעת מה לעשות.

אפשרות ב
א. סמן את הפיסקאות הרלוונטיות.
ב. בחר בפקודה conver bukkets and numbering to text
התוצאה: המספור הומר לתווים רגילים כאילו הוקלד ידנית.
שים לב! ההמרה היא בלתי הפיכה, לא ניתן לערוך אותם באמצעות חלון הפקודה. אבל ניתן לערוך אותם כטקסט רגיל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה