כללי הערות שוליים באינדזיין

• פותח הנושא EF
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בספר שאני מעמדת עם הרבה הערות שוליים. עשיתי בהערות כניסה של ימנית 6 וכניסה של השורה הראשונה -6 ההבדל בין המספר לטקסט הוא טאב. אבל עדיין השורה הראשונה נכנסת מעט קדימה. האם יש לכך פתרון?
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י EF;2355287:
בספר שאני מעמדת עם הרבה הערות שוליים. עשיתי בהערות כניסה של ימנית 6 וכניסה של השורה הראשונה -6 ההבדל בין המספר לטקסט הוא טאב. אבל עדיין השורה הראשונה נכנסת מעט קדימה. האם יש לכך פתרון?
תודה
אולי תעלו צילום מסך של המסמך ושל ההגדרות שלו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י EF;2355287:
תודה
יש בכלל טאב בהגדרות המספור?

• הוסף לסימניות
תודה לעונים אני אנסה להעלות את הקובץ.

• הוסף לסימניות
הנה הקבצים

קבצים מצורפים

• ספר 1.jpg
    KB 583.1 · צפיות: 14
  • ספר.jpg
    KB 518 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
נראה שיש בטעות טאב וגם רווח,
חפש טאב+רווח, בהערות
והחלף בטאב

• הוסף לסימניות
אכן תודה תודה הצלחתי לסדר את זה היה שם באמת רווח לפני הטאב.
תודה על הערה באישי. הקובץ הזה אינו הסופי. בעבודה אינני יכולה להגיע לפרוג ולכן שלחתי מהבית קובץ ראשוני שהיה לי.
תודה לעוזרים ולמסייעים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה