כללי הערות שוליים באינדיזיין

• הוסף לסימניות
הי
אני עובדת על ספר שהוא מקבץ של סיפורים, כשבגדול כל סיפור על עמוד אחד, כשלפעמים סיפור מתפרס על יותר מעמוד אחד. הלקוח רוצה שההערות שוליים ימוספרו מחדש בתחילת כל סיפור, אז הגדרתי כך בfootnote options. אבל עושים כשסיפור ממשיך ל-2 עמודים ויותר? איך אפשר שההערות שולים לא יתחילו מ 1 בעמוד הבא?
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yochi000;1109858:
הי
אני עובדת על ספר שהוא מקבץ של סיפורים, כשבגדול כל סיפור על עמוד אחד, כשלפעמים סיפור מתפרס על יותר מעמוד אחד. הלקוח רוצה שההערות שוליים ימוספרו מחדש בתחילת כל סיפור, אז הגדרתי כך בfootnote options. אבל עושים כשסיפור ממשיך ל-2 עמודים ויותר? איך אפשר שההערות שולים לא יתחילו מ 1 בעמוד הבא?
תודה

א"א אוטומטית.
את צריכה להגדיר שימוספרו מחדש בתחילת כל מקטע,"סקשן" ולא בתחילת כל עמוד.
את המקטעים יש להכיל ידנית בחלונית העמודים.

אם תרצי יש לי סקריפט שעושה זאת אוטמטית לפי סגנון פסקה. ב50 ש"ח.

• הוסף לסימניות
אשמח לשלם רק שאני קצת מתביישת להגיד שאני לא יודעת לעבוד עם סקריפטים.. תוכל להסביר לי מה בדיוק לעשות?
אתה מוציא קבלות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yochi000;1109893:
אשמח לשלם רק שאני קצת מתביישת להגיד שאני לא יודעת לעבוד עם סקריפטים.. תוכל להסביר לי מה בדיוק לעשות?
אתה מוציא קבלות?

בהחלט מוציא.
זה נורא פשוט.
אסביר לך יחד עם הסקריפט במייל, כתבי ל יבפרטי המייל ואשלח לך. בל"נ.

רק שאלה:
איזה גרסה יש לך?

• הוסף לסימניות
יש לי cs5 (יש לי גם 6 אבל אני מעדיפה לא להעביר את הקובץ לcs6 בשלב הזה של העבודה)
מה המייל?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yochi000;1109929:
יש לי cs5 (יש לי גם 6 אבל אני מעדיפה לא להעביר את הקובץ לcs6 בשלב הזה של העבודה)
מה המייל?

כתבי לי בהודעה פרטית המייל שלך, ואשלח לך הסקריפט שם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה