כללי הערות שוליים באינדיזיין

• הוסף לסימניות
היי חברים,

יש לי מסמך עם 700 הערות שוליים, אני מנסה להגדיר לו סגנון פסקה מסוים אבל הוא "נשאר" על אותו סגנון פסקה.

בחלונית סגנון הפסקאות ניתן לראות שהסגנון כן השתנה, אבל מצורף לידו הסימן + שאומר שאני יכולה ללחוץ alt+click אבל זה לא מעשי לעבור ככה 700 הערות. מישהו נתקל בזה והצליח להתמודד?

• הוסף לסימניות
בחפש והחלף, תחפשי את הסגנון פסקה הזה ותחליפי באותו סגנון פסקה, לא לשכוח לסמן בחיפוש שיכלול גם הערות שולים.

• הוסף לסימניות
1. יש לי סקריפט שמנקה דריסות מההערות ב50 ש"ח. מ"מ חיפוש והחלפה שהציעו לפני אמור לעזור גם כן. אולי לא הגדרת נכון החיפוש? (לא בחרת שיפעל גם על ההערות?) תוכלו לנסות להחליף לסגנון אחר, חדש, ולראות אם פועל, ואז להחליף חזרה למקורי

2. ייתכן שיש סגנון תו ש"מתלבש" על ההערות ומונע מהם לבטא את עצמן...

• הוסף לסימניות
1. נשמע טוב, איך זה עובד?
2. יכול להיות שיש סגנון תו.

בעיקרון פתרתי את הבעיה כי היו להערות שוליים שיובאו מהוורד פונט אחר, שונה מהפונט הכללי וכך עשיתי חיפוש על הפונט והחלפה להגדרות החדשות שהבאתי לו (ולא החלפה לסטייל החדש כי זה גם לא עבד)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה