כללי הערות שוליים באינדי - איך משלבים ומפרידים

• הוסף לסימניות
מספרים?
יש לי טקסט, שבכל פרק מתחיל המספור מהתחלה. כשהעברתי את הטקסט לאינדי הוא המשיך את המיספור, אבל בטבלה שבה הטקסט ממשיך עם מספור רגיל, שם הוא התחיל מהתחלה.

אז איך אני עושה
א: להתחיל בתחילת פרק את ההערות מ- 1.
ב: להמשיך את ההערות בטבלה לפי המספור בשאר הטקסט?

תודה מראש לעונים.

• הוסף לסימניות
כלל ברזל
כל זמן שהטקסט משורשר, הערת שוליים תמשיך מהמספר הקודם.

אפשר להגדיר שהערת שוליים תחיל מ1 בכל תחילת דף,עמוד או מקטע.

הכי נכון לעבוד, בעזרת סקריפט ניתוק שרשור בכל תחילת פרק.

בטבלא אין הערות שוליים

• הוסף לסימניות
שלמה, למה באפור בהיר?

• הוסף לסימניות
לא הייתי בטוח :)

• הוסף לסימניות
חשבתי אולי בCS4 יש אופציה.

אגב, הרבס העלה בעבר סקריפט חיפוש סגנון תו למספור רץ.

• הוסף לסימניות
תיכף אני יבדוק אם בCS4 יש שיפור בהערות שוליים.
הגם שמסדבר מאוד שלא התקדמו בזה. (והארבס עוד יתן הסבר למה :))

• הוסף לסימניות
אין. נאדה. אפס.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;222856:
כלל ברזל
כל זמן שהטקסט משורשר, הערת שוליים תמשיך מהמספר הקודם.

אפשר להגדיר שהערת שוליים תחיל מ1 בכל תחילת דף,עמוד או מקטע.

הכי נכון לעבוד, בעזרת סקריפט ניתוק שרשור בכל תחילת פרק.

בטבלא אין הערות שוליים

אז מה עושים כשיש טקסט בטבלא, שצריך להמשיך שם את הערות השוליים? מה גם, שהקובץ בוורד מכיל הערות שולים בתוך הטבלא, ובמעבר, זה השאיר זאת כהערות שוליים אבל התחיל אותן מ- 1. כלומר, הן מופיעות.

ומה זה הסקריפט הזה? איך משיגים כזה דבר?

• הוסף לסימניות
כבר לא נעים לי לשאול שאלות לגבי האינדי, אבל העבודה חייבת לרדת דחוף לדפוס ואין לי זמן ללמוד לבד מהחוברת כרגע, מה גם שרוב הדברים מן הסתם לא כתובים שם.

אז אני באמת מודה לכל מי שתורם מזמנו.

שאלתי היא, האם יש אפשרות להכניס אובייקט כמו למשל 1/2 או 1/3 בסגנון מתמטי [לא כמו מה שרואים פה]?

• הוסף לסימניות
מסתובב בפורום סקריפט בשביל זה (או פלוגאין)
ניסיתי פעם לעבוד עם זה ולא הצלחתי.

• הוסף לסימניות
יש גופני אופנטייפ, (הלועזיים) עם אופציה של: Fractions
בחלון הCharacter: Opentype

• הוסף לסימניות
יש איזה סקריפט, אני לא יודע עד כמה הדמו שלו עובד.
http://www.danrodney.com/downloads/ProperFraction2.0.zip
ואפשר גם ע"י גרפ. אבל אז זה פחות אמיתי. (דהיינו המספרים לפני ה/ יהיו כתב עילי, ואלו שאחרי ה/ (לצד ימין) יהיו כתב תחתי.

• הוסף לסימניות
ניסיתי עילי ותחתי ולא נראה יפה.
בסוף, שיניתי את הפונט של המספרים האלו מהוורד וזה עבד.
באמת תודה על הרצון הטוב והתגובות העניניות.
יישכוייח לשניכם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה