כללי הערות שוליים

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם, אין על "פרוג"!

"ישראל ר" - בדיוק לזה התכונתי, ולכן "אשרינו" הציע לי להחליף את כל הפסקאות עם מס' ההערה לסגנון אחד, ואת כל שאר ההערות ללא מס' הערה לסגנון אחר. ע"י חיפוש "~F".
וזה באמת עזר לי, והסתדרתי.

הבעיה שעכשיו נוצרה לי היא שיש רווח בין המספר להערה, שלא מוגדר בהערות שוליים - כנראה הגיע ביחד עם הקובץ ביבוא.
- אני לא מצליחה לבטל אותו, וזה משבש לי את כל המראה.

- אפשר אולי דרך החיפוש לבטל את הרווח הזה שבין מס' ההערה להערה עצמה??? ואז אני אוכל להוסיף שם טאב???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צמח;2501326:
תודה לכולכם, אין על "פרוג"!

"ישראל ר" - בדיוק לזה התכונתי, ולכן "אשרינו" הציע לי להחליף את כל הפסקאות עם מס' ההערה לסגנון אחד, ואת כל שאר ההערות ללא מס' הערה לסגנון אחר. ע"י חיפוש "~F".
וזה באמת עזר לי, והסתדרתי.

הבעיה שעכשיו נוצרה לי היא שיש רווח בין המספר להערה, שלא מוגדר בהערות שוליים - כנראה הגיע ביחד עם הקובץ ביבוא.
- אני לא מצליחה לבטל אותו, וזה משבש לי את כל המראה.

- אפשר אולי דרך החיפוש לבטל את הרווח הזה שבין מס' ההערה להערה עצמה??? ואז אני אוכל להוסיף שם טאב???

בהגדרת הערות שוליים תוכלו להוריד את הטאב בסוג רווח אחר שמתאים או לשנות את גודל הטאב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראל ר;2501362:
בדרך כלל כבר יש שם טאב, אלא שביבוא מוורד זה מביא עמו רווח.
צריך לחפש טאב רווח, ולהחליף לטאב בלבד.

תודה!! כמה פשוט, כנראה שבלחץ א"א לחשוב בצורה הגיונית...........

ודרך אגב- בהגדרות של הערות שוליים לא היה מוגדר לי שום רווח. (אולי הרוח הובא עם הטקסט...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה