העתקת אנשי קשר

• הוסף לסימניות
שלחתי לך שני קבצים עם סיומת jar

• הוסף לסימניות
טוב כפרת עוונות גם עם השני זה לא עובד
אולי בגלל שזה בכרטיס ולא בפלאפון עצמו?

• הוסף לסימניות
לא עקבתי אחרי כל האשכול, אבל אם הקובץ בכרטיס אז ההפניה לא יכולה להיות לC. אולי E.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
את הקובץ אקסל שיר תעשי פתח באמצעות> פנקס רשימות.
ואז תעתיקי את הטקסט לפנקס רשימות חדש, ותשמרי אותו עם סיומת csv (דהיינו שבשמירה תכתבי בשם הקובץ כך: אנשי קשר מגוגל.csv

מקווה שתסתדרי, תעדכני.
תודה על ההסברים, פעלתי גם אני לפי ההוראות, והקובץ מגיע לאקסל אבל כל הנתונים של כל איש קשר נמצאים בעמודה אחת עם פסיקים.

איך גורמים לזה להתחלק לפי עמודות?

• תודה
Reactions: aeb
  • הוסף לסימניות
תודה על ההסברים, פעלתי גם אני לפי ההוראות, והקובץ מגיע לאקסל אבל כל הנתונים של כל איש קשר נמצאים בעמודה אחת עם פסיקים.

איך גורמים לזה להתחלק לפי עמודות?
כשמייבאים נתונים לאקסל, ניתן להגדיר חלוקה לעמודות לפי תווים, זה הרעיון לא זוכר בדיוק את הפרטים

• הוסף לסימניות
כשמייבאים נתונים לאקסל, ניתן להגדיר חלוקה לעמודות לפי תווים, זה הרעיון לא זוכר בדיוק את הפרטים
תודה, זה דווקא לא היה שם, קצת שיחקתי בהגדרות עד שבתצוגה המקדימה זה היה נראה לי מה שאני צריכה וב"ה יצא טוב. תודה בכל אופן.

• תודה
Reactions: aeb

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה