עזרה העתקת דיסק שמע למחשב

• הוסף לסימניות
יש לי כונן תקליטורים חיצוני אני מכניסה דיסק לכונן בשביל להעתיק אותו למחשב והוא אומר לי לבחור איזה סוג דיסק זה מה עושים?
האם מישהו יוכל לעזור לי להעתיק את הדיסק למחשב?

• הוסף לסימניות
אפשר עם כל מיני תוכנות,
למשל עם התוכנה הזו

או זו

או באמצעות windows media player או VLC אם מותקן לכם.

• הוסף לסימניות
הבעיה שאני מכניס את הדיסק לכונן הוא כותב לי כך.
1627545166424.png

מה צריך לעשות?
ואת התוכנה windows media player יש לי וכתוב שם שהדיסק ריק, וידוע לי שהוא מלא.

• הוסף לסימניות
כנראה זו בעיה בצריבה של הדיסק...

• הוסף לסימניות
הדיסק מופיע דרך "מחשב/מחשב זה/המחשב שלי"? היינו מכאן
1627545509646.png
?
על פניו נראה שאכן הדיסק ריק...

• הוסף לסימניות
ובמערכת שמע הדיסק מזוהה?

• הוסף לסימניות
כנראה הוא מוגן מפני העתקה
:(:(

• הוסף לסימניות
מוזר מאד, אני שנים מתעסקת עם דיסקים ואתמול קניתי כונן חדש והדיסקים התחילו להיות מוגנים מהעתקה.
עכשיו הסיפור נשמע אחרת לגמרי!
זה פשוט בעיה בכונן דיסקים!

• הוסף לסימניות
הוא מקולקל או שרק צריך להגדיר משהו?
אם בכל דיסק שמכניסים למחשב יש את אותה בעיה, הכונן פשוט פגום! לא מקולקל!
לפי החוק החנות חייבת להחליף אותו!
אם באמת הוא נקנה רק אתמול...

• הוסף לסימניות
מ
אם בכל דיסק שמכניסים למחשב יש את אותה בעיה, הכונן פשוט פגום! לא מקולקל!
לפי החוק החנות חייבת להחליף אותו!
אם באמת הוא נקנה רק אתמול...
ממש תודה עשיתי כדבריך החלפתי בחנות את הכונן והכל חלק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה