- הוסף לסימניות
האם מאחורה כתוב באנגלית המילטון?שיאומי כשר, מזה המילטון?
אם לא, זה תומך כשר עם גירסא כשרה.
האם מאחורה כתוב באנגלית המילטון?שיאומי כשר, מזה המילטון?
לא כתוב, כתוב משהו בסינית ו- Qin Al Life (משהו כזה, זה מטושטש..)האם מאחורה כתוב באנגלית המילטון?
אם לא, זה תומך כשר עם גירסא כשרה.
שבכשר חסמו חיבור למחשב דרך כבל, מה שאין כן תומךלא כתוב, כתוב משהו בסינית ו- Qin Al Life (משהו כזה, זה מטושטש..)
מה ההבדל בין כשר לתומך עם גרסה כשרה?
גם אם זה כשר, זה לא של המילטון בוודאות. שם לא ניתן להעביר דרך כבל
וזה אופציה שכן עובדת או לא?(למרות שכן קיבלתי איזה שהוא קוד עקיפה שעובד בגירסאות המוקדמות של המילטון, אבל אין לי מושג מה עושים לאחר פתיחת הפאנל המוסתר).
הפיתרון כבר לא רלוונטי, אני צריכה הקלטות שכבר קיימות וזה דחוף לי ברמה קריטית...הפיתרון מכאן ולהבא, זה להקליט מראש על כרטיס זיכרון.
אין לי מושג. נפתח פאנל שאין לי מושג מה אפשר לעשות בו (הכל באנגלית).וזה אופציה שכן עובדת או לא?
מכיר את התחושה...הפיתרון כבר לא רלוונטי, אני צריכה הקלטות שכבר קיימות וזה דחוף לי ברמה קריטית...
אולי יש דרך לפרוץ את המכשיר או משהו? מוכנה לשלם כל סכום שצריך מרוב שזה דחוףףףףףף
אי אפשר לחבר את הטלפון למחשב? להגיע לקבצים שלו?מדובר בהרבה הקלטות, כך שזה לא ממש רלוונטי...
אשמח לפתרון אחר אם יש...
ואיך מגיעים לזה?
האופציה הזאת חסומה בהמילטוןאי אפשר לחבר את הטלפון למחשב? להגיע לקבצים שלו?
סורי אבל לא הבנתי...אין לי מושג. נפתח פאנל שאין לי מושג מה אפשר לעשות בו (הכל באנגלית).
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים