דרוש מידע העתקת הקלטות - מפלאפון שיאומי כשר למחשב - אפשרי??

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
האם מאחורה כתוב באנגלית המילטון?
אם לא, זה תומך כשר עם גירסא כשרה.
לא כתוב, כתוב משהו בסינית ו- Qin Al Life (משהו כזה, זה מטושטש..)

מה ההבדל בין כשר לתומך עם גרסה כשרה?

• הוסף לסימניות
לא כתוב, כתוב משהו בסינית ו- Qin Al Life (משהו כזה, זה מטושטש..)

מה ההבדל בין כשר לתומך עם גרסה כשרה?
שבכשר חסמו חיבור למחשב דרך כבל, מה שאין כן תומך

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
(למרות שכן קיבלתי איזה שהוא קוד עקיפה שעובד בגירסאות המוקדמות של המילטון, אבל אין לי מושג מה עושים לאחר פתיחת הפאנל המוסתר).
וזה אופציה שכן עובדת או לא?
הפיתרון מכאן ולהבא, זה להקליט מראש על כרטיס זיכרון.
הפיתרון כבר לא רלוונטי, אני צריכה הקלטות שכבר קיימות וזה דחוף לי ברמה קריטית...
אולי יש דרך לפרוץ את המכשיר או משהו? מוכנה לשלם כל סכום שצריך מרוב שזה דחוףףףףףף

• הוסף לסימניות
וזה אופציה שכן עובדת או לא?
אין לי מושג. נפתח פאנל שאין לי מושג מה אפשר לעשות בו (הכל באנגלית).
הפיתרון כבר לא רלוונטי, אני צריכה הקלטות שכבר קיימות וזה דחוף לי ברמה קריטית...
אולי יש דרך לפרוץ את המכשיר או משהו? מוכנה לשלם כל סכום שצריך מרוב שזה דחוףףףףףף
מכיר את התחושה...
זה מתסכל מאוד!
כיום לא ידוע לי על פתרון (מלבד האמור לעיל).

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה