כללי העתקת טקסט מאינדיזיין לאילוסטריטור

• הוסף לסימניות
אני יודע שזה כמעט חסר סיכוי אבל חשבתי לתת לזה בכל זאת ניסיון:

יש מישהו/י פה שיודע/ת על דרך להעתיק טקסט מאינדיזיין לאילוסטריטור
בלי שיהפך לקונברט (אבל עם שמירה על העיצוב כמובן) ?
:confused:

• הוסף לסימניות
לא יודעת אם ישמור על העיצוב אבל המלל ישאר "חי".
בחירת המלל ע"י השחרתו,
העתק
פתיחת תיבת טקסט באילוסטרטור,
מיקום הסמן בתוכו
והדבק.

• הוסף לסימניות
תודה אבל למעט מקרים שיש מעט טקסט זה לא פותר את הבעיה שלי,

כי השאלה שלי נובעת בעצם ממקרים בהם אני צריך להעביר מסמך שלם (עם תמונות ואלמנטים גרפים וכן הלאה) מאינדיזיין לאילוסטריטור,
כלומר שאני צריך שכל הטקסים ישמרו גם על העיצוב הפנימי שלהם (סוג פונט גודל פונט צבע פונט שבירת שורות זהה וכן הלאה) וגם על המיקום היחסי שלהם (של תיבות הטקסט) בתוך המסמך ביחס לכל שאר הגרפיקה שבמסמך,
לכן אני חייב להעתיק את תיבת הטקסט ולא לסמן את המלל בתוך התיבה וכשאני עושה את זה אז הוא הופך לקונברט, אין מוצא מהבעיה הזאת?
:(

• הוסף לסימניות
לא עדיף לך לכתוב ישירות באלוסטרייטור?
אצלי לרב הבעיה היא הפוכה כשאני רוצה להעביא מאילוסטריייטור לאינדיזיין

• הוסף לסימניות
לא הבנתי, למה צריך להעביר מאינדי'?
אינדי' נחשבת תוכנת הבית, היא "מארחת" את אילוס' ופוטושופ ומשם מדפיסים או מייצאים.

• הוסף לסימניות
צודק ואני מצטער שלא ניסחתי את עצמי נכון, הכוונה היא באמת בשני הכיוונים (כלומר גם כשמעתיקים מאליוסטריטור לאינדיזיין ולא רק בכיוון ההפוך)

הסיבה שאני שואל שאלה זאת היא בגלל שאני לעיתים קרובות נאלץ להמיר המון קבצי פרי-הנד ישנים לקבצי אינדיזיין,
אחת מהשיטות שאני נוקט בהם כדי לחסוך זמן היא לפתוח את קבצי הפריהנד בעזרת אילוסטריטור,
בלא מעט מהמקרים הקבצים נפתחים בצורה תקינה למדי כלומר- כולל לינקים לתמונות גם האלמנטים הוקטורים וגם הטקסט חי וניתן לעריכה,
הבעיה היא כמובן ברגע שאני רוצה להעביר משם את הכל לאינדיזיין שאז כאמור כל הטקסטים נהפכים לקונברט ונהיים בלתי ניתנים לעריכה,

כשמדובר בהמון טקסטים מעוצבים וממוקמים בהתאם לעיצוב מסוים בתוך מסמך זה סיוט להתחיל להעתיק אותם אחד אחד על ידי סימון המלל שבתוך התיבה והדבקה לתיבת טקסט חדשה באינדי ולשחזר את המיקום והעיצוב של הטקסט וכו'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה