העתקת מוזיקה מתקליטור

• הוסף לסימניות
שלום וברכה!
אני מנסה את ההוראות שפופקו העלה בתחילת האשכול אבל בצורה החדשה אין את הכרטיסיות שקיימות -בצילום מסך שהוא העלה. יש בסך הכל שלוש אופציות: הפעל צריבה סנכרון.
איפה נמצאת ההעתקה מתקליטור?

• הוסף לסימניות
בס"ד

בצורה החדשה צריך ללחוץ על ארגן, אפשרויות, ואז נפתח לך החלון הנ"ל

• הוסף לסימניות
אם יש לך את מדייה פלייר החדש.. הוא נראה אחרת, ובתפריט למעלה יש "ארגן"

(צד ימין למעלה)

קבצים מצורפים

• מדיה פלייר חדש.pdf
    KB 153.3 · צפיות: 51
  • הוסף לסימניות
לאחרונה אני מנסה להעתיק מוזיקה מהמחשב לתקליטור,
ואני לא מצליחה לשמוע את כל מה שהעתקתי בתקליטור במערכת סטריאו (הוא משמיע רק חלק קטן מהשירים).
מישהו יכול לעזור לי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בובתי;1440758:
לאחרונה אני מנסה להעתיק מוזיקה מהמחשב לתקליטור,
ואני לא מצליחה לשמוע את כל מה שהעתקתי בתקליטור במערכת סטריאו (הוא משמיע רק חלק קטן מהשירים).
מישהו יכול לעזור לי?

את צריכה להמיר אותם לפורמט WAV כדי שתשמעי במערכת רגילה

• הוסף לסימניות
צרבתי קבצים של MP3 לדיסק בשביל הרכב. ואני לא שומע כלום. אני מבין מההודעה שמעלי שצריך להמיר אותם קודם לקבצי WAV. אי עושים את זה?
תודה רבה!
יחיאל כהן

• הוסף לסימניות
העלאה מתהום הנשייה.

יש מערכות / מערכות לרכב שלא קוראות MP3?

בנוגע לשאלתך, אפשר עם Windows Media Player, לצרוב כדיסק שמע. עד 80 דקות לדיסק...

• הוסף לסימניות
או במנהל הפורמטים [סוג של תוכנה שיש בדרך כלל]

• הוסף לסימניות
תודה רבה לשניכם.
מעניין מה שאתה אומר, כי זה רכב די חדש.

מה זה מנהל הפורמטים, זה של מיקרוסופט? איפה זה נמצא במחשב?
אם אני ממיר במנהל הפורמטים, אז אני אוכל לצרוב לא דרך WINDOWS MEDIA PLAYER ליותר מ80 דקות?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
נסה להתקין

קבצים מצורפים

• FormatFactory.rar
    1.8 MB · צפיות: 46
  • הוסף לסימניות
צריבת מוזיקה רכב

נכתב ע"י pr;1690375:
צרבתי קבצים של MP3 לדיסק בשביל הרכב. ואני לא שומע כלום. אני מבין מההודעה שמעלי שצריך להמיר אותם קודם לקבצי WAV. אי עושים את זה?
תודה רבה!
יחיאל כהן

כן, יש לי טויוטה היברידי חשמלית, ושמעתי שבכל הטויוטות -לא מבין למה- לא קוראים MP3... פלא אך זה המצב אצלי...

• הוסף לסימניות
צריבת מוזיקה

נכתב ע"י RCpro;1690454:
העלאה מתהום הנשייה.

יש מערכות / מערכות לרכב שלא קוראות MP3?

בנוגע לשאלתך, אפשר עם Windows Media Player, לצרוב כדיסק שמע. עד 80 דקות לדיסק...

כן, יש לי טויוטה היברידי חשמלית, ושמעתי שבכל הטויוטות -לא מבין למה- לא קוראים MP3... פלא אך זה המצב אצלי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bekki;1691326:
נסה להתקין
תודה רבה
זה מה שמופיע לי
אין אפשרות להפעיל את התוכנית מאחר ש mediainfo.dll חסר במחשב שלך.

• הוסף לסימניות
יש דרך להעתיק מוזיקה מדיסק שמע לא דרך מדיה פלייר? לאחרונה היא עושה לי בעיות, ואני מחפשת לה חלופה.

• הוסף לסימניות
עשיתי מה שפופקו כתב לעייל, ואכן זה הוריד לדיסק און קי.
אבל רק את שם התיקיה, בלי שום מוזיקה.
מישהו יכול לעזור ?

תודה מראש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה