העתקת מחיצת הווינדוס למחשב אחר

• הוסף לסימניות
איך אפשר להעתיק מחיצת הווינדוס (אקספי) - [C] ממחשב למחשב [כולל פירמוט], כאשר גודל המחיצות בשניהם אינו שוה. המקור הוא 100 GB והיעד פחות. הווינדוס והתוכנות כ-4GB.

במחשב המקור יש לי אימג' של אקרוניס לשיחזור בשעת הצורך, אבל נדמה לי שזה לא יעבוד על מחשב עם מחיצה בגודל שונה. [או שאני טועה וזה כן יעבוד?]

יש לי דיסק Hiren BOOTCD 9.9.

תודה רבה

• הוסף לסימניות
אין ענין שהגודל של המחיצה יהיה שווה
אלא רק שהמחיצה שעליה אתה פורס את התמונה של הדיסק, תוכל להכיל את המידע הקיים ממחיצת המקור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי שאמר;625459:
תוכל להכיל את המידע הקיים ממחיצת המקור.
מבחינת הגודל, או עוד משהו?
ואם כן אז אוכל פשוט עם הבוט של האקרוניס להעתיק את האימג'?
תודה

• הוסף לסימניות
באקס פי אתה יכול להשתמש גם בנורטון גוסט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א.ישראל;625487:
מבחינת הגודל, או עוד משהו?
ואם כן אז אוכל פשוט עם הבוט של האקרוניס להעתיק את האימג'?
תודה
מבחינת גודל
כלומר אם במחיצה שיש בתמונה, הנפח בשימוש הוא 10GB
אתה יכול לפרוס את התמונה על מחיצה בנפח מינימום של 10GB

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chaim1989;625489:
גם במערכת WINDOWS 7 ניתן להשתמש ב GHOST

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chaim1989;625489:

נכתב ע"י מי שאמר;625556:
בכל מערכת ניתן להשתמש בנורטון גוסט

נכתב ע"י DVD COAN;625603:
גם במערכת WINDOWS 7 ניתן להשתמש ב GHOST
יש לי את אקרוניס, אז בשביל מה אני צריך את גוסט?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה