העתקת נתונים מכונן גיבוי אחד לשני

• הוסף לסימניות
יש לי כונן גיבוי חיצוני למחשב של טושיבה (2T) שלאחרונה קצת מקרטע, רכשתי כונן חדש, אני מנסה להעתיק את התוכן הקיים לכונן החדש, אבל מהירות ההעתקה היא מינימלית (פחות מ-100 KB) לדקה!!! מה שאומר שיקח להעתקה יותר מ-30 יום.

יש לי בכונן הזה חומר מאד חשוב, ואני חושש לאבדו!
אין לי ידע במחשבים .
האם יש דרך אחרת להעתיק את הנתונים מהכונן הישן לחדש חוץ מהעתק הדבק?
אולי איזושהי תוכנה? או שמומלץ להעביר את 2 הכוננים לטכנאי מחשבים לפני שלא אוכל להציל כלום?

• הוסף לסימניות
כשמדובר בחומר חשוב שחוששים לאבדו, אני לא חושב שטכנאי מחשבים הוא הכתובת לזה

נניח שמדובר באחד (או יותר) מהראשים שחלשים מה שנקרא בלשון מקוצעית degraded head
העתקה של החומר ע"י השתמשות בפי סי (PC) יוביל שהראש(ים) המדובר ימות תוך כדי העתקה, ואז להגיע להוצאות הרבה יותר גבוהות בשחזור

משחזרים מקוצועיים משתמשים בהעתקת חומרה (ציוד ייעודי למקרים כאלה) לדיסק כזה (בשום אופן לא פי סי)

אגב על פי החישוב שלי (שמהירות ההעתקה הוא פחות מ 100k בדקה), העתקת כל הדיסק אמור לקחת יותר משנה (שברור שאין סיכוי שהדיסק ישרוד את זה בהעתקת מחשב)

• הוסף לסימניות
תודה על תשובתך, מכיר משחזר מקצועי באזור ירושלים?

• הוסף לסימניות
האוצר נמצא מתחת הגשר...
Datarecover משחזר מקצועי באיזור ירושלים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה