אני שומע משהו דרך המדיה פלייר שיונק מכתובת URL. איך אפשר להעתיק א"ז למחשב??? תודה מראש!!
א אהרן2 משתמש מקצוען עימוד ספרים 1/8/10 הוסף לסימניות #1 אני שומע משהו דרך המדיה פלייר שיונק מכתובת URL. איך אפשר להעתיק א"ז למחשב??? תודה מראש!!
א אבי דהאן משתמש רשום 9/8/10 הוסף לסימניות #2 שידור חי: ע"י הקלטה פנימית - בהתאם לכרטיס הקול שלך. שידור מוקלט: בזמן ההאזנה לשידור, לחץ על קובץ>שמירה בשם.
שידור חי: ע"י הקלטה פנימית - בהתאם לכרטיס הקול שלך. שידור מוקלט: בזמן ההאזנה לשידור, לחץ על קובץ>שמירה בשם.
א אהרן2 משתמש מקצוען עימוד ספרים 9/8/10 הוסף לסימניות #3 כרטיס קול מובנה בלוח שמירה בשם כתוב באפור ולא מאפשר ללחוץ עליו
א אהרן2 משתמש מקצוען עימוד ספרים 9/8/10 הוסף לסימניות #4 כרטיס קול מובנה בלוח שמירה בשם כתוב באפור ולא מאפשר ללחוץ עליו
א אבי דהאן משתמש רשום 10/8/10 הוסף לסימניות #5 אז כנראה זה שידור "חי". אתה צריך תוכנת הקלטה שתקליט את מה שמושמע במחשב.
א אהרן2 משתמש מקצוען עימוד ספרים 10/8/10 הוסף לסימניות #6 זה שידור חוזר (וידאו) מכיר תוכנה חינמית? אני משתמש בגרסת נסיון.
א אהרן2 משתמש מקצוען עימוד ספרים 10/8/10 הוסף לסימניות #7 זה שידור חוזר (וידאו) מכיר תוכנה חינמית? אני משתמש בגרסת נסיון.
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת