כללי העתק הדבק באנדיזיין

• הוסף לסימניות
לאחרונה משהו השתבש לי בתוכנה,
כל פעם שאני עושה העתק/ גזור והדבק,
המלל לא נדבק עם ההגדרות שהוא היה לפני,
הפונט/ צבע/ גודל, הכל משתנה,
האם צריך להגדיר משהו מסוים?
תודה

• הוסף לסימניות
2 שאלות להבהרת הבעיה.
א) האם מדובר בהעתק והדבק מתוך אינדיזיין עצמו? או בתוכנה חיצונית.
ב) האם אתה מדביק ע"י Ctrl+V? אם כן, האם שיחקת עם ההגדרות של הקיצורי דרך?

• הוסף לסימניות
1. העתק הדבק בתוך אינדיזיין (CS5)
2. אני אכן מדביקה ע"י CTRL+V אבל אני רואה שגם כשאני מדביקה ע"י התפריט הבעיה עדיין קיימת. (לא שיחקתי עם ההגדרות של הקיצורים)

• הוסף לסימניות
העתק והדבק באותו קובץ?

• הוסף לסימניות
כונטרול K.
בהגדרות העתקה הדבקה מהלוח, תגדיר את מהות ההעתקה.
האם רק מלל או גם עיצוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;788488:
כונטרול K.
בהגדרות העתקה הדבקה מהלוח, תגדיר את מהות ההעתקה.
האם רק מלל או גם עיצוב.

זה רק בהעתקה מתוכנות אחרות.

• הוסף לסימניות
הייתי מנסה שחזור מערכת. נשמע כמו באג.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה