כללי העתק הדבק מאינדיזיין לאילוס'

• הוסף לסימניות
חברים יקרים!
איני משתמש כמעט כלל באילוס' ואיני מכיר את התוכנה. אך דא עקא שאני זקוק בדחיפות להעביר אלמנטים וקטוריים מאילוס' לאינדיזיין [יש לי קובץ EPS עם המון אלמנטים ואני זקוק לבודדים מהם].
גררתי את הקובץ לאילוס', וכבר שעתיים שאני מנסה לעשות את הפעולה הפשוטה ביותר בעולם, למקד את הבחירה באלמנט הרצוי ולעשות העתק הדבק. ועד שסוף סוף הצלחתי, כשהדבקתי אותו באינדיזיין הוא מופיע מוקף בקו מוזר בצבע טורקיז, ולא שימושי בכלל.
מה עלי לעשות.
יש לי את התוכנה בעברית.

תודה למסייעים היקרים.

• הוסף לסימניות
שמור את האלמנט כקובץ png ובאינדיזיין רק תמקם אותו. יבוא בלי שום רק ובלי קווים
בהצלחות ענקיות

• הוסף לסימניות
וקטורי באינדיזיין? רק אם אתה יוצר אותו שם. כך נראה לי.

• הוסף לסימניות
תשמור את האלמנט הספציפי בנפרד בקובץ אילוס ותייבא אותו לאינדי'
במידה ותרצה לשנות אתה מתקן באילוס וזה מתעדכן
בדרך כלל כאשר מעבירים אוביקט ויקטורי מאילוס לאינדי זה אמור לעבור חלק אבל לפעמים האוביקט מכיל סטייל או אפקט וכד' והדבר משבש ויש עוד סיבות אז פשוט צריך לבדוק באפירנס מה מכיל האלמנט

• הוסף לסימניות
או שפשוט הוא רואה את זה בתצוגה מלאה ואז זה מראה את כל המסגרות וכו'.
אל תעמוד על כלום ותלחץ W.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה