דרוש מידע הפגנה מול פעילות לילדים

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אני גרה בגבעת זאב באזור דתי שגרים בו גם חרדים ( אנחנו חרדים)
כחלק מאירועי הקיץ, היה היום מיצג של כוחות הביטחון ורכבי חרום לילדים.
אמבולנסים של איחוד הצלה, מכבי אש, רכבי משטרה ומשמר הגבול. עם אפשרות להכנס לכל כלי רכב והסברים.
הייתי שם עם הילדים,
כמה זמן לאחר תחילת האירוע ירדו מהאוטובוס בתחנה הקרובה מכיוון מודיעין, מפגינים עם שלטים וצעקו בקולי קולות.
אציין שהם לא התפרעו אלא הביעו מחאה, שאמנם הבהילה חלק מהילדים, אבל לא היתה סכנה - המשטרה תחמה אותם במדרכה בצד השני)
אני באמת מכבדת את מי שחושב שלא ראוי להשתתף בפעילות כזו מכל מיני סיבות- חלקן היו כתובות על השלטים... ( שיתוף פעולה עם הציונים וכו).
השאלה מה הטעם לבוא מרחוק לעשות מחאה בשכונה שלא קשורה אלייך, להפריע לאנשים שנהנים מפעילות, ולא ישנו את דעתם שאין בעיה להכיר לילדים מקרוב רכבי חירום וללמד אותם על פעילותם.
מה אתם חושבים?

• הוסף לסימניות
רק אציין שאנחנו לא רגילים בכלל לתופעות כאלה בשכונה, בתור ילדה גרתי בשמואל הנביא בירושלים אז אני רגילה... אבל תושבי השכונה והילדים די היו בשוק.

• הוסף לסימניות
אציין שהם לא התפרעו אלא הביעו מחאה
אז למה?
שקצת עצוב שאלה האחים שלנו
אלא מה -
מה הטעם לבוא מרחוק לעשות מחאה בשכונה שלא קשורה אלייך
תושבי השכונה והילדים די היו בשוק
ע"ז יש תשובה -
שיתוף פעולה עם הציונים
ויתר הרחבה: ישנם קבוצות שמפריע להם על אירועים מהסוג הזה - קרי: חיבור בין גורמים כגון
רכבי משטרה ומשמר הגבול
ולכאורה, זכותם להפגין כל עוד הם לא באמת מציקים לשני

וזכות כולנו להבין שישנם אנשים שונים מדעתנו, ואין צורך ישר להתנשאות עליהם (שהרי בד"כ כל אותם מתנשאים הם הרי "פלורליסיטים"....)

רק תעשו טובה, שלא יהפוך הדיון כאן למתלהם, רדוד, ילדותי ויצרי, כמו שקרה בעוד כמה נושאים לאחרונה בהם כל צד בטוח עד הסוף שהוא הוא הצודק ויש להרחיק מהפורום את בעלי הדעה השנייה....

• הוסף לסימניות
למאטל
בשביל זה אמרתי שאני מכבדת את דעתם,
זכותו של אדם להחליט שהשתתפות בפעילות כזו מאדירה את כוחות הביטחון והוא לא רוצה להעביר מסר כזה לילדיו. אני פתוחה לשמוע דעות ומכילה אותן.
השאלה היא למה לבוא מרחוק לשכונה שלא שלך. אתה לא באמת תשנה את דעת התושבים.
תביע מחאה אם זה יהיה בשכונה שלך. בסוף המחאות האלה נועדו שבשביל תושבי השכונה ולהם הם מפריעים.
זה יוצר הרגשה שהם רק מחכים לאירועים האלה, בודקים איפה הם מתקיימים ומתייצבים מיד.

• הוסף לסימניות
כמה זמן לאחר תחילת האירוע ירדו מהאוטובוס בתחנה הקרובה מכיוון מודיעין, מפגינים עם שלטים וצעקו בקולי קולות.
אציין שהם לא התפרעו אלא הביעו מחאה, שאמנם הבהילה חלק מהילדים, אבל לא היתה סכנה - המשטרה תחמה אותם במדרכה בצד השני)
יפה מהם, מנומסים.
תאמיני לי שימחו כמה שהם רוצים - זכותם.

אבל שלא יתפרעו בתוך הקהל כמו שקרה בבית שמש באירוע כנ"ל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה