הפגנת איזו

• הוסף לסימניות
מבקש לא לגרור את האשכול לדיונים שלא קשורים לצילום מקצועי !

צילמתי הערב אירוע באולם שערי העיר, כולם התעכבו כמובן, ולי היה זמן לצאת ולנסות כלים חדשים בתנאי קיצון מבחינת תאורה, צבע ותנועה.

Nikon D5
עדשות - 24/70 2.8 VR ן 70-200 2.8 VR ן 15 2.8
צמצם 2.8
מהירות ממוצעת 1/160
איזו 32,000

גם ברמת איזו כזאת המצלמה ידעה לשחזר צבעים ופרטים עם רעש נסבל בהחלט. 19.10.17 (36).jpg 19.10.17 (5).jpg 19.10.17 (10).jpg 19.10.17 (12).jpg 19.10.17 (16).jpg 19.10.17 (18).jpg 19.10.17 (26).jpg 19.10.17 (28).jpg 19.10.17 (29).jpg 19.10.17 (34).jpg

• הוסף לסימניות
וואו!
תפיסות יפות!
והאיזו, יש פה איזו גבוה בכלל:rolleyes:
מי רואה אותו?...

• הוסף לסימניות
יש לך חיה של מצלמה...
הEXPEED 5 שלך עבד קשה והצליח.
הרעש הוא מינורי אם שמירה לא רעה בכלל של הפרטים [אני מדבר כמובן על הגדלה של 100%-תמונות בגודל רגיל כבר התלוננה 'yochevedl' כי הוא לא מורגש בכלל]. הייתי אומר חוסר חדות מאשר רעש...
ול32.000 זה יפה מאוד.

והי שכחתי משהו;)
התמונות שלך יפות מאוד. מספרות את אופי האירוע.
זה נראה שלא השתמשת בכלל בפלאש.
ויצא מדהים. ראיתי צלמים ממקור מאוד מפורסם שלא מתקרבים לרמה הזו.

• הוסף לסימניות
אוהו!!!!!
תיעוד מושלם!!!
צבעים מדהימים!
צילמת עם ספיידלייט?
כמו שראובן רשם עושה רושם שלא והתוצאה מטורפת!

• הוסף לסימניות
התמונות האלה זועקות מיוחדות.
אני מסכים עם ראובן10 בכל מילה ואף יותר מכך.
נראה כאילו העמדת את כולם כפי רצונך ואז צילמת.
כל התמונות שראיתי עד הים של ההפגנה הזו היו מבולגנות וחסרות סדר כיאה להפגנה.
אבל אתה עשיתה זאת כמו שצריך.

• הוסף לסימניות
דבר ראשון תתחדש , זאת באמת מפלצת איזו שאני לא מכיר מצלמה שנותנת כאלה פרטים באיזו כל כך גבוה.
וגם הצילום יפה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה

את המצלמה "הרצינית" הראשונה שלי תפעלתי בהפגנות לפני כ-13 שנים, הפגנות ההתנקות, האמא המרעיבה ועוד מסיבות ... אז יכולות האיזו לא היו גבוהות כמו שיש בכל מצלמה מקצועית היום, התמונות בלילה היו נחמדות ומידי פעם יצאה תמונה טובה אבל זה מה שדחף אותי יותר לתחום הצילום שכ"כ אהבתי, לתעד רגעים, הבעות והתרחשות. להיקלע "במקרה" להפגנה עם כל האדרנלין ו"האקשן", לעמוד במרכז עם שוטרים שמכים לכל כיוון ולהיות מוגן תחת שכפץ המצלמה ... לחזור אחורה ולהיזכר בהתחלה, נוסטלגי :)

הפגנת האיזו לא קיימת רק במצלמה הזאת, כל מצלמה טובה היום יודעת לצלם בטווחים שלא היו בעבר.
יצא לי לדבר לאחרונה עם כמה צלמים וותיקים שההרגל לימד אותם לצלם באיזו נמוך, הם "הופתעו" לראות שיש אפשרות לצלם היום בהרבה יותר מאיזו 400 שהיה בפילם, למרות שיש להם את הניקון D700 ...

גם צילום הסטודיו לא מצריך עבודה כמו בעבר, אין צורך לקרוע את הפלאשים כמו בעבר, לא יקרה כלום לתמונה אם המצלמה תעבד איזו 800 ומעלה, מה שמאפשר לעבוד עם פלאשים קטנים, זולים, פרקטיים, מאיימים ומסנוורים פחות ...
גם הקרופ החדשות ובטח הפ"פ מתמודדות בקלות עם איזו גבוה וחבל לא לנצל את זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה