כללי הפורמה 3 >> רשמים וחוויות

• הוסף לסימניות
הערב היה .... !

סער פרידמן; התמוגגתי מכל מילה [רק חבל שהבן שלו נבהל באמצע...] :)
זאב רביד; מבריק, וחבל שהוא כ"כ שקט.
נועם מנלה; מלהיב מאוד! אבל (....) :(
אייל גור; שמפו :p
צביקה סלמן; שמענו כמה מילים מעבר למחיצה, קצת.

תודה לנעמי גלבך, לנתן גרינפלד, ולכל המארגנות הנפלאות!

קבצים מצורפים

• סער פרידמן.PNG
    KB 632.7 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
לענ"ד מסמר הערב היה צביקה סלומון.

וחוצמזה הכל היה מושלם!
נהניתי מאוד!!

• הוסף לסימניות
היה מאלף! נשאר טעם של עוד...
אני אפילו לא מתאמץ לומר תודה. כי כל בכל מילה שאני ינסה לבטא אני רק גורע. אז עדיף שנשאיר את זה פתוח... :)

תבונות:
הרב שיח של נועם ורביד, דוקא פתח לי את הראש להבין את השינוי בגישה האסטרטגית שבין הציבור החרדי "למגזר" הכללי.

הייתי מגדיר את זה בשני מילים:
במגזר הכללי השיתוף בן חברים עובד על בסיס NWSE אתה כאילו פוגש חבר "מעבר לנהר" ומחפש מה אתה יכול "לצעוק" אליו ולשתף אותו במשהו חווייתי.
לעומת הציבור החרדי שאנו חיים כאילו מסביב ל"מדורת השבט". אוכלים יחד, חיים יחד, "וחושבים יחד". אז אם אנחנו "חושבים" ביחד אין לנו צורך "לשתף" ולצעוק לחבר שלנו ואנחנו לא מחפשים מה אנחנו יכולים "לחדש" לו. כי הרי ברור שמה שאני חושב גם החבר שלי חושב. אנחנו מחפשים להעביר יותר "רגשות" מאשר "חדשות".

מקווה בהמשך לכתוב על זה מאמר נרחב יותר עם הסברים ודוגמאות. לכשירחיב...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיks;1944645:
נועם מנלה; מלהיב מאוד! אבל (....) :(

נועם מנלה-עוד מעט הוא חוזר בתשובה...:D:D;)

לא!
לא מה שאתם חושבים...

אייל -גידל פרחים על הקרחת (אולי בזכות השמפו)

• הוסף לסימניות
הנה הם..
השלישיה הזכורה לטוב!?

קבצים מצורפים

• השלישיה.JPG
    2.5 MB · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י פשוט;1945058:
נועם מנלה-עוד מעט הוא חוזר בתשובה...:D:D;)
לא!
לא מה שאתם חושבים...

אולי נציע לו לחזור בתשובה בתור אג'נדה :)

• הוסף לסימניות
באמת רעיון להכניס את צביקה סלומון למפגשים הבאים...כמרצה, הכוונה ;)

היה מקסים, אם כי ההרגשה היא שלכל אחד מחברי הרב-שיח יש המווווון מה לומר בפני עצמו, כל אחד בשטח שלו, וכדאי לתת לכל אחד הרצאה.
אולי תארגנו סמינר וזה יסתדר :D בהנחיית נועם מנלה כמובן :)

• הוסף לסימניות
סליחה על השאלה...
מי זה צביקה סלומון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פשוט;1945097:
סליחה על השאלה...
מי זה צביקה סלומון?

ממעצבי 'על' בציבור החרדי [מבלי להיכנס לפולמוס...]

• הוסף לסימניות
ההוא שגנב את הרמקול לאייל גור...

• הוסף לסימניות
היה גם כייף להכיר פרצופים חדשים :D

• הוסף לסימניות
חבל שהפסדתי

חבל שהפסדתי!
יש מישהי שהקליטה? הסריטה?
ויכולה להעלות לתועלת כולנו

• הוסף לסימניות
היה מרתק ומחכים
תודה למארגנים!

• הוסף לסימניות
מצטרפת לתודה, זאת יוזמה מדהימה, מחכים להמשך!
(דרך אגב, אתם מאורגנים ברמות על... צל"ש!)

• הוסף לסימניות
קצת באיחור, אבל כנ"ל מצטרפת למה שנאמר כאן.
והכי חשוב שסוף סוף אחרי כמה שנים של שקט במגזר שלנו, החליטו כמה חברה לתת מענה למעצבים עם הרצאות מרתקות ומחכימות.

יישר כח!!
ומחכים כבר למפגש הבא..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה