דרוש מידע הפיכת תמונה לצביעה לפי מספר

• הוסף לסימניות
אם יש למישהו מידע איך אפשר לקחת תמונה ולהפוך אותה לצביעה לפי מספר אשמח מאוד לדעת אפילו בתשלום
@הספרן יש לך מידע על אתר כלשהו בו ניתן לעשות את זה?
אולי תוכלי לעזור איך את עשית ואיך לעשות?

• הוסף לסימניות
אפשר להזמין באלי אקספרס לפי תמונה אישית

• הוסף לסימניות
תודה, אבל אני מחפש משהו מהיר יותר
מהיר מאוד מאוד-פשוט לקחת תמונה לערוך ולהדפיס

• הוסף לסימניות
ניסיתי עכשיו עם ציור של הבן שלי (בן 6)
המקור:
RACHEL.jpg

צביעה לפי מספר:
1712131086311.png

תוצאה צבועה:
1712131073891.png

• הוסף לסימניות
דבר ראשון תודה על הקישור
נראה מטורף
כנראה שצריך יותר ללמוד איך לעבוד איתו כדי להגיע לתוצאות טובות יותר
נ.ב. יש לך מושג מאיפה אני מביא ערכות צבעים?

• הוסף לסימניות
כנראה שצריך יותר ללמוד איך לעבוד איתו כדי להגיע לתוצאות טובות יותר
ברור.
תלוי גם בתמונה וגם בצבעים שבוחרים
נ.ב. יש לך מושג מאיפה אני מביא ערכות צבעים?
אם זה דחוף, כנראה כדאי לבחור צבעים בתוכנה לפי קטלוג קיים של אקריליק, ואז לחלק את האקריליק לקופסאות קטנות.
או לפי צבעי קרש/טושים קיימים כמובן
בהזמנה מחנות או מאלי אקספרס יכינו צבעים לפי הערכה, אבל זה לוקח זמן

• הוסף לסימניות
כמה זמן לוקח לו ל'החליק קצוות'?
1712131803101.png

הוא כבר ממש הרבה זמן עושה את זה...

• הוסף לסימניות
זה באמת תלוי בגודל ובכמות הצבעים שנבחרה

• הוסף לסימניות
חיפשתי בגוגל
image to paint by number

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה