- הוסף לסימניות
נהנינו איתך גם! למרות הפרצופים של הבחורים שבהתחלה לא היה נאה להם להצטלם... אח"כ דוקא אמרו שהיה נחמד!רותי אתם גזעיים!!
והחברה שלך חבורה מהממת!!
נהנתי איתכם!
לא חשבתי על זה........רותי
התחפושות מהממות
והכי אהבתי את הבת
אמיתית במיוחד עם השן החסרה
תודה.גם אני אהבתי את התמונה הזו.רותי, איזה הפקה מ ו ש ל מ ת
וביחד עם @רותי המניק זה שילוב מנצח!
משפחה לעניין!
אהבתי במיוחד את התמונה האחת שלפני האחרונה,
הוא כ"כ אותנטי שם! מתוק!
גם את הצטלמת איתם? את יכולה לשלוח לי במייל אם את רוצה![]()
תודה תודה! שמחה לשמוע פרגוניםרותי תקשיבי את פשוט אלופה וכשרונית ברמות עללל!!!
בדיוק הצצתי באתר שלך, הדברים שם אחד אחד ליגה!!
כה לחי, תמשיכי להצליח!!
חסום לי התמונות שלך בנטפרי, הפוסט פתוח, והוא מיוחד ומלא מלא אקשן וכיף!אם תכנסי לאתר תראי תמונה אחת שלי מטושטשת.
תודה... חסום כנראה בגלליחסום לי התמונות שלך בנטפרי, הפוסט פתוח, והוא מיוחד ומלא מלא אקשן וכיף!
שיהיה לכם שמח כל השנה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים