עזרה הפלאפון שלי מת

• הוסף לסימניות
נוקיה C2 מייד אין אליאקספרס .... אבל זה קרה ללא הודעה מוקדמת פשוט נגמרה הבטריה, חיברתי למטען ושום דבר לא זז.מאז הוא נטען כבר כמה שעות במספר מטענים שונים- אבל כלום
יש למשהו רעיון לעזרה ראשונה? החייאה? או שההלך סופית על כל מספרי הפלאפון בזיכרון שם...

• הוסף לסימניות
לצערי אין לי:(:cry: אולי אני ינסה להשיג ממשהו בבוקר

• הוסף לסימניות
ב
נוקיה C2 מייד אין אליאקספרס .... אבל זה קרה ללא הודעה מוקדמת פשוט נגמרה הבטריה, חיברתי למטען ושום דבר לא זז.מאז הוא נטען כבר כמה שעות במספר מטענים שונים- אבל כלום
יש למשהו רעיון לעזרה ראשונה? החייאה? או שההלך סופית על כל מספרי הפלאפון בזיכרון שם...
קודם כל ברוך דיין האמת
שלא תדע עוד צער;)
ולגבי ה C2 שמזמינים מאלי אק.....הוא מיובא מטורקיה עד כמה שאני יודע
והוא לא מקורי לא הפלאפון ולא הבטריה
נסה בטריה אחרת אולי זה עדיין לא יעבוד ואז הפלאפון שלך הלך לגמרי
ואולי כן ואז קנה בטריה מקורית

• הוסף לסימניות
יש לכם מושג איפה אני יכולה לקנות? (עדיפות לקריית גת/ירושלים)
אנחנו עושים משלוחים לכל הארץ.
יש במלאי גם גרמניות וגם מקוריות. עם אחריות

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה