דרוש מידע הפעלת תעודת זהות ביומטרית

• הוסף לסימניות
נער בן 16 הנפיק תעודת זהות כדי לפתוח חשבון בנק.
בטלפון שקבלנו אחרי שקבל את התעודה הפעלנו את הת.ז. ואמרו שהופעלה בהצלחה.
אבל בבנק אומרים שהתעודה לא מופעלת.
הפעלה באתר צריכה אמצעי זיהוי שאין לו (דרכון, כרטיס אשראי וכו')
במענה הטלפוני אומרים שאין מענה לענין זה.

מה אפשר לעשות? רק אל תגידו לי ללכת לרשות האוכלוסין.. אין לבחורצ'יק זמן בשביל זה.

• הוסף לסימניות
אני גם סידרתי את זה לאחרונה ובמענה הטלפוני עשו את זה מיידית

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא הבנתי , 29/01/2022 ? כי אני עשיתי את זה בשבועות האחרונים,
(אם אני לא טועה זה היה בשלוחה שנקראת פתרון בעיות או משהו דומה - הם עשו את זה מייד עם שאלות זיהוי על המשפחה כמו בהנפקת התעודה)

• הוסף לסימניות
לא הבנתי , 29/01/2022 ? כי אני עשיתי את זה בשבועות האחרונים,
(אם אני לא טועה זה היה בשלוחה שנקראת פתרון בעיות או משהו דומה - הם עשו את זה מייד עם שאלות זיהוי על המשפחה כמו בהנפקת התעודה)
האמת לא יודעת. כנראה 29/12. זה הבן שלי הקשיב לתקליט כנראה לא זכרתי נכון.
אבל אולי אנסה באמת בעצמי שוב דרך הטלפון. תודה רבה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה