הפעם יש סטים

• פותח הנושא Ella
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות

שלום צלמות יקרות
לאור שאלות ובקשות שקיבלתי במייל,
בעיקרון, הסריגה נעשית ע"פ הזמנה
אך כשיש לי שאריות jחוטים שאני רוצה לחסל,
או איזשהו רעיון שאני חייבת לנסות
מצטברים לי פריטים למכירה

בנוסף, צלמות מתחילות (או שלא) שלא רוצות להשקיע בקניה
ניתן לשאול פריטים שקיימים תמורת תמונה שאותה אוכל להציג למכירה
(אין להשוות בין תמונה שאני צילמתי ותמונה שצולמה ע"י צלמת מקצעוית ....)

זה מה שהצטבר לי כרגע
לפרטים <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י cp;n4888225:
איך אפשר להשיג אותך?

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אני רוצה את הטורקיז-הכובע והסרבל.
אם יש בצבע אחר-מעדיפה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דיצה;n4888237:
אני רוצה את הטורקיז-הכובע והסרבל.
אם יש בצבע אחר-מעדיפה.

כרגע זה הצבע שקיים

אגב, שכחתי לכתוב שניתן לקנות גם את הכובע בנפרד 45 ש"ח

• הוסף לסימניות
אקח בטורקיז.
אעמוד איתך בקשר בעז"ה ברגע שהמייל שלי יחזור לעצמו. :)

• הוסף לסימניות
תשובות לשאלות נוספות שהגיעו אלי למייל:

- לוקח בד"כ יום, יומיים לפריט, מרגע ההזמנה, תלוי כמובן, בזמני עומס, וכן בזמינות החוט הרצוי לסריגה

- היו שאלות רבות לגבי הזמנת צבעים שונים
ניתן בהחלט להזמין צבעים נוספים
כדאי למקד אותי בפריט אותו רוצים בצבע אחר מהמוצג,
כך אני אוכל להציג את צבעי החוטים הקיימים המתאימים לאותו פריט

• הוסף לסימניות
איזה מוכשרת!

• הוסף לסימניות
לא נורמלי!

• הוסף לסימניות
נראה מהמם! אם יש לך תמונות עם תינוק , זה חשוב לראות איך זה יושב על הילד .

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוטו טופ;n4890782:
נראה מהמם! אם יש לך תמונות עם תינוק , זה חשוב לראות איך זה יושב על הילד .

דבר ראשון, תודה על המחמאות :)
את צודקת לגמרי, לגבי תמונות על ילד, לצערי אין לי מלאי של ניובורנים בהשג יד (למעשה, לא זכיתי לפגוש ולו אחד/ת מאז שהתחלתי עם הסריגה....)
לכן כרגע אני נותנת את האופציה של השאלה תמורת תמונות, כדי שאוכל להציג תמונות על ילד (מיותר לאמר שהתמונות יוצגו עם קרדיט של הצלמת...)
בהזדמנות זאת , אודה לצלמת גילה הופמן שהזמינה כמות גדולה של אביזרים ומעלה תמונות וכך אתם יכולים להתרשם מעבודתי
בכל אופן, יש 100% אחריות על כל דבר שיוצא ממני, ובמקרה של חוסר התאמה / אי שביעות רצון אני מתקנת עד לשביעות רצון מלאה
ניתן להתרשם בתיק העבודות שלי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה