הפעם יש קשר

• הוסף לסימניות
משפחתי.
התרגשתי לצלם את הבת של בת דודתי.
טעימה קטנה לפניכם

• הוסף לסימניות
בובתית

• הוסף לסימניות
איזה יופי של תנוחה.
תמונה חלומית

• הוסף לסימניות
שמנמונה אחת...
כמה נולדה?
מזכירה לי ת'שומן של הקטן שלי שנולד: 4.100:eek:

• הוסף לסימניות
התמונה הורודה - משהו שלא ראיתי! מושלם.
נקי. פרוותי. חתולי.

• הוסף לסימניות
ממיס........
תמונות יפות....

• הוסף לסימניות
התנוחה והקמפוזיציה של הראשונה מעולות, התאורה היתה צריכה להגיע גם ללחי השניה
התנוחה השניה לדעתי לא מחמיאה, היא כמו שוקעת אל תוך עצמה. בזו דוקא התאורה מצוינת

• הוסף לסימניות
אני לא צלמת ובד"כ מתאפקת לא להגיב, אבל הפעם לא הצלחתי...
הראשונה מהממת!!!!!!!!!!!!!!
שמנה קטנה שהיא...

• הוסף לסימניות
תודה לכולם!

היא בת שבוע ונודה 3.900. באמת עסיסית.

בקשר לתאורה זה כנראה ענין של טעם כי אני אהבתי את החוסר סימטריה בראשונה. ואת התאורה בשניה פחות. מה שכן אהבתי בשניה זה את איך שהיא שוקעת לתוך עצמה.חה...

• הוסף לסימניות
הראשונה!
בתנוחה של השניה כואב לי העורף רק מלהסתכל.

• הוסף לסימניות
התנוחה של הראשונה וכל הפלומתיות הזו מסביב!

• הוסף לסימניות
אוי הראשונה!!!!!!!!!
אדירה

• הוסף לסימניות
יפה!
לדעתי התנוחה צריכה להיות משהו בין שתיהם,
הזווית של הראשונה מדי מכיוון הסנטר,
והשני כבר מדי שקוע

• הוסף לסימניות
תמונהיפה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה