הפעם עשיתי ציור שיבינו את הסיטואציה בלי מלל

• הוסף לסימניות
לא הבנת נכון
אין לי בעיה עם הקרניים והציור לכשעצמו מדהים ביותר ולכן מפריע לי שהחלון הוא בזווית אלינו והאור הולך ימינה מה שלא הגיוני

• הוסף לסימניות
הבנתי והכל בסדר. יש חילוקי השקפה. זה גם בסדר :)
לי זה לא מפריע, ואישית חשבתי שזה משתלב מעולה עם הסגנון. הוא לא ריאליסטי לגמרי, ומה שאמור להעביר את המסר נראה לי בסדר גם אם לא מדויק לפי כל הכללים.
אבל נו,
זה לא תורה למשה מסיני.

• הוסף לסימניות
ScreenHunter_452.jpg
לזה הכוונה..אם החלון היה ככה מהכיוון הזה הכל היה מושלם

ושוב ...דעתי הצנועה

• הוסף לסימניות
אני לא א גרויסר גאון אבל בציורים מוצלחים חייב להגיב

• הוסף לסימניות
חמוד!
מזכיר איזה סרטון עם העוגיות מעל המקרר,
ח...

• הוסף לסימניות
סתם צרוף מקרים אבל בדיוק הייתי מחוץ לבנין כשהילדה נעמדה מול העוגיות וראיתי שמול החלון יש עוד בנין גבוה ממש צמוד, וגם מצד ימין יש בנין, ורק מצד שמאל האור מצליח להיכנס.
אה וגם היתה תאורה כ"כ חזקה, כי העירייה התקינה שם פרוזקטור ורצו בדיוק לבדוק אם הוא פועל.
אח"כ הילדה ביקשה יפה מאמא שלה עוגיות ויצאה לחלק גם לנו...
היתה טעים מאוד.

דבורי, הציור מדהים!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה