הפצינט החדש

• הוסף לסימניות
היי אסתי מזל טוב!!!
איזה יפיוף בלע"ר!

והתמונת- מאלפות!!!

• הוסף לסימניות
איזה גיוון...
מהמם

• הוסף לסימניות
תמונות מאוד מקצועיות ויפות.

אבל, רגע, אפשר להגיד משהו שהוא מחוץ לקונצזוס?

לי אישית קצת מפריע לראות תינוק/ת מתוק/ה שנולד לא מכבר, שמבלה את רוב זמנו בשינה והסתגלות למעבר החדש לאוויר העולם, מהונדס בכל מיני זווית, וכלים מכלים שונים. [לא הייתי כותב התעללות, חלילה, אבל איזה צורך זה בא למלא? של הינוקא? אתם יודעים כשבאזורנו נזעקים על חוסר צניעות בעולם הכללי משתמשים בביטוי "החפצה". שלוקחים משהו ו'מחפיצים' אותו, עושים ממנו חפץ.

לא נפלנו לפח הזה?]

רק לי מפריע? או שרק אני תוהה בקול?

• הוסף לסימניות
שמישו יביא פופקורן :p

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מנדל שכטר;1786892:
תמונות מאוד מקצועיות ויפות.

אבל, רגע, אפשר להגיד משהו שהוא מחוץ לקונצזוס?

לי אישית קצת מפריע לראות תינוק/ת מתוק/ה שנולד לא מכבר, שמבלה את רוב זמנו בשינה והסתגלות למעבר החדש לאוויר העולם, מהונדס בכל מיני זווית, וכלים מכלים שונים. [לא הייתי כותב התעללות, חלילה, אבל איזה צורך זה בא למלא? של הינוקא? אתם יודעים כשבאזורנו נזעקים על חוסר צניעות בעולם הכללי משתמשים בביטוי "החפצה". שלוקחים משהו ו'מחפיצים' אותו, עושים ממנו חפץ.

לא נפלנו לפח הזה?]

רק לי מפריע? או שרק אני תוהה בקול?

רק אני לא הבנתי מה הבעיה? גימיק חמוד.
אם הוא ישן - זה לא מפריע לו...
ולמה לא להנציח יצירה יפה של הקב"ה?
וודאי שזה הצורך של ההורה ולא של התינוק, ואני מבינה את הצורך הזה.
ו...
התמונות מדהימות. נכנסתי כמה פעמים להסתכל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Sigalit;1786969:
אם הוא ישן - זה לא מפריע לו...

להלביש ילד ולהפשיט אותו כמה וכמה פעמים (מתוך שינה), לא יודע, עפעס לא נראה לי שהוא לא מרגיש וזה לא מפריע לו.

אגב, גם 'לדחוס' עולל רך בארגזים ובכל מיני עצמים, נשמע לי קצת מפריע..

אבל אולי, אני פרימיטיבי וחשוך.

נ.ב. אין לי שום טענה כלפי פותחת האשכול, וכאמור תמונות מקצועיות ויפות. זו רק תהיה כללית שלי על כל הז'אנר של צילום עוללים ישנים ודחוסים :(

• הוסף לסימניות
סט מדהים.......
מושלם!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
אגב אסתי,
פציינט הוא מישהו שמטופל ע''י רופא
קליינט-זה צרכן ומקבל שרות.
סתם רגע של עיברית בעקבות כניסה חוזרת לאשכול הזה: )

• הוסף לסימניות
תמונות יפות ומגוונות. תאורה נפלאה. קומפוזיציות יפות!
התינוק בונבון..
מזל טוב!

(אגב, הוא ממש לא נראה סובל..)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוטוגרפי;1787547:
אגב אסתי,
פציינט הוא מישהו שמטופל ע''י רופא
קליינט-זה צרכן ומקבל שרות.
סתם רגע של עיברית בעקבות כניסה חוזרת לאשכול הזה: )

חשבתי הרבה איך לקרוא לזה
בתכלס הוא מטופל שלי, לא???

• הוסף לסימניות
יאווווווווווווו זה פשוט מושלם!!!!
לא לגמור להסתכל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ST2000;1785813:
האמת הספיק בינתיים לגדול.....
וחני כהן תודה ענקית על העזרה בצילומים

תמונות יפות מאד,
בקו שונה ומעניין.

אם מותר להעיר? (בעיקר לגבי צילומים להבא)
ראוי שלא להשתמש בתאריך לועזי,
זה ממש ברירת מחדל היכן שאין ברירה.
אם רוצים דווקא ספרות כי הן יותר פוטוגניות אפשר תאריך עברי במספרים.
(לדוג' ראש השנה 01/01/76, 01/07/5776 - לפי המניין מניסן)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה