הפרופסור המפוזר שכח איך קרא לקובץ...

• הוסף לסימניות
לא יודע איך זה קרה, אבל קובץ מושקע נעלם בתוככי המחשב, לא מותיר אחריו אפילו ענן קל של אבק...

איך אני פותח רשימה של קבצים שהיו בשימוש לאחרונה (לחצן ימני על האייקון שבשורת המשימות פותח רק את האחרונים ממש, אני רוצה משבוע שלם...)

תודה מראש.

• הוסף לסימניות
יש תוכנה שנקראת Search Everything או Everything (חפש בפורום).
תוכל באמצעותה לחפש גם לפי מילה אחת מתוך שם הקובץ וכדומה.
חיפוש מהיר מאד שלכאורה תמצא בנקל.

• הוסף לסימניות
באמצעות החיפוש המובנה בווינדוס תוכל להגדיר טווח של שבוע אחורה תחת תאריך שינוי ולשים לו את סיומת הקובץ....
על איזה סוג קובץ מדובר ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2090134:
באמצעות החיפוש המובנה בווינדוס תוכל להגדיר טווח של שבוע אחורה תחת תאריך שינוי ולשים לו את סיומת הקובץ....
על איזה סוג קובץ מדובר ?

קובץ אילוסטרייטור

• הוסף לסימניות
לעשות חיפוש כזה

.ai

• הוסף לסימניות
איך אני מגיע לחיפוש המובנה בווינדוס 10?

• הוסף לסימניות
לחצן התחל, שם תוכל לחפש במחשב ובקבצים שלך ושם גם תוכל לסנן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2090181:
לחצן התחל, שם תוכל לחפש במחשב ובקבצים שלך ושם גם תוכל לסנן.

אני לא מוצא איפה להגדיר שם תאריך שינוי. אפשר בבקשה לפרט מה עושים?

• הוסף לסימניות
כמו שרשמו לך
תוכנת everything
להורדה מפה
תחפש שם סיומת של *.ai
ותסדר את זה לפי תאריך (על ידי לחיצה על תאריך {כמו במחשב})

• הוסף לסימניות
ברגע שאתה לוחץ על שורת החיפוש תוכל לבחור בכלי חיפוש.

שים לב לצילום המסך.

קבצים מצורפים

• 2016-05-16_23-19-07.png
    KB 33.4 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2090387:
ברגע שאתה לוחץ על שורת החיפוש תוכל לבחור בכלי חיפוש.

שים לב לצילום המסך.

כן, אבל בווינדוס 10 אני לא יודע איך מגיעים לחלונית הזו. כשאני לוחץ על התחל זה מביא לי חיפוש אחר. לא את חלונית החיפוש.

• הוסף לסימניות
בסייר הקבצים. אחרי שאתה לוחץ על המחשב שלי יש לך שורת חיפוש בפינה השמאלית העליונה אחרי שלחצת עליה תוכל להיכנס לתפריט כלי חיפוש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה