הפרח בגני

• הוסף לסימניות
פשוט ליגה....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;1638207:
עוד דבר - אין לעמידה שלה הגיון, לדעתי עם שיווי משקל היא היתה יכולה לצאת יותר חיננית.
כרגע קו השיווי משקל שלה נופל על הפרח/על הקרקע.

זה היה חדש לי, הרעיון של השיווי משקל.
שיחקתי עם זה, ועכשיו אני רואה שזה ממש הפריע לי מקודם בתת מודע...

קבצים מצורפים

• ילדה עם שיווי משקל-01.jpg
    KB 415.8 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
אני לא יכול לתאר לעצמי את הציור ללא הגבות..
זה מכניס קצת את הפן הקומי שבה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצחק אברהמי;1641813:
זה היה חדש לי, הרעיון של השיווי משקל.
שיחקתי עם זה, ועכשיו אני רואה שזה ממש הפריע לי מקודם בתת מודע...

בקשר להערת שיווי המשקל שעלתה פה, לא יודע מה איתכם אבל אתם מוזמנים לנסות בגופכם את התנוחה הזו, ולא רק שתמצאו כי התנוחה הגיונית, תמצאו בנוסף שאפשר להתכופף הרבה יותר, להיות ב90 מעלות בלי לשבור את האף..
אבל אני מסכים שיש משהו שמפריע, אני חושד שהגורם הוא הצל.. הוא פשוט לא מדויק מבחינת הפרספקטיבה שלו , וזה גורם לכפות הרגלים להיראות לא נטועות בקרקע, מה שפוגע בשיווי המשקל..

• הוסף לסימניות
הערה קטנה לגבי הידיים, לדעתי הן נראות מבוגרות מדי.

• הוסף לסימניות
מתוק מדבש
הרגליים עבות מדי

לא מסכים לחלוטין להערות על האף. זה אף של ילדות (צרפתיות, בעיקר... :)), לא של יצורים מתקתקים לזרא שלא קיימים בשום מקום חוץ ממכתביות של שנות השישים.

האף חמוד ומתאים פה ביותר אבל לא רק במכתביות יש אפים קטנים וסולדים, תכנס לגן ילדים ותספור לכמה יש אפים קטנים וסולדים ולכמה לא

• הוסף לסימניות
אני ניסיתי לעמוד כך לפני שהערתי :)
למרות שהיה לי ברור שאין פה את קו שיווי המשקל.
זו לא תנוחה טבעית ונינוחה לעמוד בה.
היא אפשרית, כשעושים מתיחות של התעמלות בעיקר,
אבל היא לא נוחה ומחייבת מאמץ - הגברת נראית נינוחה לגמרי ועסוקה בלשאוף את הריח
לכן התנוחה שתתאים תהיה יציבה יותר, עד כאן דעתי. :)
ולא צריך להזקיף את הראש בדווקא, אלא אפשר פשוט להביא רגל אחת קדימה, או בכיפוף ברכיים, משהו כזה...

בכל אופן זו הערת אגב, כי השאלה היתה על הטכניקה, והטכניקה מדהימה ממש.

• הוסף לסימניות
לא התאפקתי כי זה מפתה הנושא הזה,
חפיף חפיף וגם לא מדויק - אבל זה הכיוון לטעמי.
כמובן שתעשה את זה הרבה יותר טוב..
סליחה שחרבתי את הציור!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;1649081:
לא התאפקתי כי זה מפתה הנושא הזה,
חפיף חפיף וגם לא מדויק - אבל זה הכיוון לטעמי.
כמובן שתעשה את זה הרבה יותר טוב..
סליחה שחרבתי את הציור!

אני רואה מהתגובות של היום (לא רק פה) שפי אר נכנסה חזק בענין יציבת הדמויות,
ש'כח,
מאיר עינים,
יש דברים שאע"פ שבד"כ עושים אותם נכון על פי חוש, חשוב לשמוע את השכלים שלהם בצורה טכנית.

יישר.

• הוסף לסימניות
מעולה ביותר ואין לי מה להוסיף להערות של אלו מעליי

• הוסף לסימניות
ציור מעולה, מתוק וילדותי!

הרגליים ממש זועקות, מה עשית לה... מגיל כזה לסבול מוורידים.... טפל בהם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה