הפרימייר הותקן לי מחדש

• הוסף לסימניות
ופרויקט מסוים (הכי חשוב ומושקע כרגע..) לא נפתח לי. הוא מציג את ההודעה הבאה: אולי מישהו יודע מה צריך לעשות?? דחוף לי מאדדד

קבצים מצורפים

• פרימייר לא נפתח.jpg
    KB 27.8 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
אולי ליבא את הסיקוונס לתוך פרויקט חדש...

• הוסף לסימניות
מאיפה אני מוצאת את הסיקוונס?? הלוואי והייתי רואה אותו באנשהוא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י strosh;1009404:
מאיפה אני מוצאת את הסיקוונס?? הלוואי והייתי רואה אותו באנשהוא.

אחרי פתיחת פרוייקט חדש, בFile/Import לבחור את הקובץ פרימייר הישן ואז בד"כ הוא נותן לבחור איזה סיקוונסים לייבא

• הוסף לסימניות
נשמע שהותקנה לך גרסת ניסיון שאין בה את כל הקודקים המתאימים.

• הוסף לסימניות
זה אומר שהסיקוונס שבפרוייקט נמצא בפריסט או קודק שהפרמייר לא מזהה.

כלומר (כמו שאמר BRO) חסרים לך קודקים/מקודדים בפרמייר.

תנסי להתקין מקודדים מחדש.

• הוסף לסימניות
תודה לכל מי שייעץ, הסתדרתי.
אגב, זה היה רעיון של BRO שפתר לי את הבעיה - לפתוח פרויקט חדש ולייבא לתוכו את הפרויקט הבעייתי בתור סיקוונס, וזה נפתח בשניה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה