- הוסף לסימניות
נכתב ע"י קומיקו;1423971:תוכלי לומר לי איך עושים זאת?
באיזו תוכנה את עובדת?
נכתב ע"י קומיקו;1423971:תוכלי לומר לי איך עושים זאת?
נכתב ע"י pr;1424609:קומיקו, את מתוקה מאד
ועם כוח הרצון שלך תגיעי מאד רחוק, באמת.![]()
![]()
יכול להיות שזה מה שאת רוצה למכור כרגע,
קחו אותי כמו שאני - מתחילה, אל תצפו למשהו היסטרי, אני רוצה לקחת פרויקטים קטנים ולא מלחיצים ומחייבים יותר מדי.
אני מחפשת אותך - מורה, גננת, מישהי שאין לה הרבה תקציב או מישהו שרוצה להוציא ספרון משפחתי נחמד.
כל הנ"ל לא נאמר לשלילה, אני רק משקפת לך את מה שזה מבטא,
ואולי זה מה שאת רוצה כרגע - וזה בסדר!
אם את מחפשת להגיע לקהל לקוחות רחב יותר, להרשים, לעשות פרסומת אפקטיבית שתגרור הרבה טלפונים, לאייר ספרים 'כבדים' - אז אני חוזרת להמלצתי הראשונית.
אבל אולי זה לא מה שאת מחפשת עכשיו, באמת.
שבי ותחשבי מה את רוצה להשיג מהפרסומת הזו, ומה המקום שלך באמת כרגע במקצוע, ותגיעי למסקנות הרצויות
בהצלחה!![]()
מנגה ופוטושופנכתב ע"י wald;1424404:באיזו תוכנה את עובדת?
נכתב ע"י קומיקו;1425227:מנגה ופוטושופ
ושוב תודה על הרצון לעזור
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים