הפרסומת שלי מספיק ברורה?

• הוסף לסימניות
היי קומיקו! ככייף לראות אותך פה!!!
הקו הזה שלך פשוט נשאר, חותמת של הציורים שלך...
(חכו חכו.. גם אתם תזהו את הקו הזה עוד מעט)
בהצלחה!!!!

• הוסף לסימניות
קומיקו, את מתוקה מאד :)
ועם כוח הרצון שלך תגיעי מאד רחוק, באמת. :) :) :)
יכול להיות שזה מה שאת רוצה למכור כרגע,
קחו אותי כמו שאני - מתחילה, אל תצפו למשהו היסטרי, אני רוצה לקחת פרויקטים קטנים ולא מלחיצים ומחייבים יותר מדי.
אני מחפשת אותך - מורה, גננת, מישהי שאין לה הרבה תקציב או מישהו שרוצה להוציא ספרון משפחתי נחמד.
כל הנ"ל לא נאמר לשלילה, אני רק משקפת לך את מה שזה מבטא,
ואולי זה מה שאת רוצה כרגע - וזה בסדר!
אם את מחפשת להגיע לקהל לקוחות רחב יותר, להרשים, לעשות פרסומת אפקטיבית שתגרור הרבה טלפונים, לאייר ספרים 'כבדים' - אז אני חוזרת להמלצתי הראשונית.
אבל אולי זה לא מה שאת מחפשת עכשיו, באמת.
שבי ותחשבי מה את רוצה להשיג מהפרסומת הזו, ומה המקום שלך באמת כרגע במקצוע, ותגיעי למסקנות הרצויות :)
בהצלחה! :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;1424609:
קומיקו, את מתוקה מאד :)
ועם כוח הרצון שלך תגיעי מאד רחוק, באמת. :) :) :)
יכול להיות שזה מה שאת רוצה למכור כרגע,
קחו אותי כמו שאני - מתחילה, אל תצפו למשהו היסטרי, אני רוצה לקחת פרויקטים קטנים ולא מלחיצים ומחייבים יותר מדי.
אני מחפשת אותך - מורה, גננת, מישהי שאין לה הרבה תקציב או מישהו שרוצה להוציא ספרון משפחתי נחמד.
כל הנ"ל לא נאמר לשלילה, אני רק משקפת לך את מה שזה מבטא,
ואולי זה מה שאת רוצה כרגע - וזה בסדר!
אם את מחפשת להגיע לקהל לקוחות רחב יותר, להרשים, לעשות פרסומת אפקטיבית שתגרור הרבה טלפונים, לאייר ספרים 'כבדים' - אז אני חוזרת להמלצתי הראשונית.
אבל אולי זה לא מה שאת מחפשת עכשיו, באמת.
שבי ותחשבי מה את רוצה להשיג מהפרסומת הזו, ומה המקום שלך באמת כרגע במקצוע, ותגיעי למסקנות הרצויות :)
בהצלחה! :)

מסכים..
אני רוצה להוסיף ש'פרסומת' זה נחמד אבל לרוב בתחום שלנו זה פחות עובד.. תיק עבודות משובח לעומת זאת בהחלט כן! על זה אני ממליץ לך לעבוד. בהצלחה! :)

• הוסף לסימניות
שירי כהן בול!
כרגע אני בהחלט עובדת בקטן
וגם אם אי פעם אעבוד בגדול יותר לא נראה לי שהסגנון ישתנה
אני לא ממש מסוגלת לשבת הרבה זמן על כל פרט ולא מנסה להתחרות בגדולים שכאן (כמוך..)
אני בטוחה שיש את אלו שמחפשים את הסגנון הזה
ומתכננת בעז''ה להוציא גם כמה ספרי ילדים בעצמי
אגב לפי דעתי הספרים של מנוחה פוקס למשל לא מצוירים ברמה הרבה יותר גבוהה וילדים משוגעים עליהם (למשל הבן שלי) כך שאי''ה אני לא עובדת בחינם
(בכל מקרה המחירים שלי בהתאם..לרמה ולהתחלה)
הרבה ציירות קלילות כמוני הפכו את הציורים שלהם למותג כמו שיויו כתב העיקר זה תיק העבודות.
תודה על הערות והמחמאות
עוד תפגשי אותי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י wald;1424404:
באיזו תוכנה את עובדת?
מנגה ופוטושופ
ושוב תודה על הרצון לעזור

• הוסף לסימניות
הבטחון העצמי הוא ללא ספק אחד הגורמים המשפיעים :)
כפי שנאמר לעיל, הכי עוזר זה תיק עבודות יפה ומושך,
להציע את עצמך בעצמך לפה ולשם, לסופרות, לעיתונים וכד' -
ולא להרתע מדחיות.
הצלחות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קומיקו;1425227:
מנגה ופוטושופ
ושוב תודה על הרצון לעזור

קצת קשה לי להסביר
אם תרצי לא אכפת לי לסדר לך את זה בעצמי.

תעני לי במייל שבחתימה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה