הפרצוף שלנו בפייסבוק ?

• הוסף לסימניות
אתה חוזר על אותה טעות עוד הפעם ,
ברור שברמה הפנים מגזרית אין הרבה שימוש ל FB מטבע הדברים ולא מסיבה דתית , גם אתה לא מזדהה כאן בשמך המלא מאותה סיבה.

תעשה סקר כמה מאלו שעובדים ( משווקים / נותני תמיכה) עם ציבור חילוני משתמשים ב FB ותגלה שהרבה יותר מ 50 אחוז.

• הוסף לסימניות
גם כהיום..
על כל 10 משתמשי רשת בPC ובמובייל יש אחד שנמצא בפייס'.
הראיה לכך היא אי שיתוף שום גוף סינון בתחום הFB.
(הייתי עושה כאן סקר אנונימי..)
גם ההנחה ששום גוף סינון לא פועל בתחום ה FB מראה שאתה לא ככ בציבור הרלוונטי לדיון , רימון כבר מזמן שם , מספקים שירות סינון בתוך ה FB עצמו.

• הוסף לסימניות
ם ההנחה ששום גוף סינון לא פועל בתחום ה FB מראה שאתה לא ככ בציבור הרלוונטי לדיון
אתה נוטה להגזים מעט..
בתחום סינוני הרשת יש כהיום את החברות: רימון, אתרוג, נתיב, נטפרי. ובמכשירים מוגנים את מוגן, הדרן, עסקן, מושגח, נטספרק.
תקן אותי אם אני טועה ש'רימון' הם היחידים שמאפשרים את הפייס'.
אם כך עדיין עידן הרשת כולו (כולל הוואטצאפ) חדר הרבה יותר עמוק מהפייס'

עריכה:כעת אני רואה שגם נטספרק מאפשרת פייס דרך הדפדפן.

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה