כללי הפרשת חלה

• הוסף לסימניות
בס"ד
בבקשה תנו לי דעותיכם. אין ללוגו שלי מקום...
אשמח לשמוע.

קבצים מצורפים

• הפרשת חלה הידברות.jpg
    KB 315.5 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
הרקע והעיצוב יפה,
יש מה לשפר בטיפוגרפיה כמו ישור הטקסט בלוק למרכז, הקטנה של השורה האחרונה והעמדה נכונה לפי חשיבות האינפורמציה.
בקשר ללוגו- להקטין את השיבולים ולהעמיד אותו בצד שמאל למעלה יפתור לדעתי את הבעיה.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
יותר מידי רקעים - נר, שיבולים, עיטורים בלבן תכלת, מעבר צבע---
דחוף לסדר טיפוגרפיה!
העימוד אינו תואם לפורמט.
יש מקום לסדר את הטלפונים בשורה אחת לרוחב

• הוסף לסימניות
הקומפוזיציה לא בנויה נכון.
הנר התקוע הזה מצד ימין יוצר רווח גדול מדי בין הקצה הימני לבין הטקסט, לכן הטקסט נאלץ להתקרב מדי לשיבולים משמאל והתוצאה חנוקה ולא יושבת טוב.
אם תורידי את הנר לחלוטין (בסך הכל אנו עוסקים בהפרשת חלה ולא בהדלקת נרות) יהיה לך מקום להזיז את גוש הטקסט ימינה, ויהיה לך רווח והצלה...

לגבי גוש הטקסט עצמו, הבחירה ביישור בלוק בחלק העליון לא נכונה עבור גוש צר כל כך.
חוץ מזה, אני לא רואה סיבה לכך שיש כניסה פנימה לשתי הפסקאות התחתונות. ישרי אותן לאותו קו של העליונות.

הערה נוספת - פרטי ההתקשרות קטנים מדי, דחוסים מדי וקרובים מדי לקצה. גם הלוגו צריך לקבל מקום גבוה יותר בהיררכיה של הדף.

• הוסף לסימניות
איזה גודל זה?

אם מודעת חצי עמוד, אפשר להקטין ולעדן הרבה יותר את הטקסט

לגבי הנר - מה בא ללמדנו? לא עדיף תמונה של חלה יפה?

הרבנים חלי גלח - חסר גרש? כי בלוגו זה עם ג'

אהבתי את שילוב הצבעים של התכלת של הרקע עם השיבולים בצהוב
לגבי העיטורים - הם די יצאו מהאופנה
לגבי גרדיאנט - הייתי מנסה בלעדיו, זה יתן מראה מכובד יותר

טיפוגרפיה - מה שנעמה כתבה, פלוס - תבדקי פונט רך יותר, נשי ומזמין...

• הוסף לסימניות
ועכשיו אחרי תיקונים?

קבצים מצורפים

• הפרשת חלה הידברות.jpg
    KB 112.2 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
וואוו ... הרבה הרבה יותר טוב.
נראה לי שהייתי מחפשת תמונה אחרת של חלה, לא מסתדר לי שזה בחצי קשת...

• הוסף לסימניות
שני החלות נראות חלה אחת עגולה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה