כללי הפרשת כלה. מה דעתכם-ן?

• הוסף לסימניות
תודה על כל התגובות שבוע שעבר. עזר לי מאד. אני לומדת דרככם...
שיפצתי, ליטשתי... אלו התוצאות.
המודעות מיועדות לערים שונות. נציגת הדרום מאד אהבה את הבורדו, נציגת המרכז יותר אהבה את הסגול.
אשמח לשמוע חו"ד.

בלי רחמים... המטרה שלי להתייעל.

תודה!

קבצים מצורפים

• מודעה הפרשת כלה סגול.pdf
    KB 624 · צפיות: 48
  • מודעה הפרשת כלה.pdf
    KB 236.8 · צפיות: 44
  • הוסף לסימניות
איני גרפיקאית אבל הרעיון הוא כביר!

• הוסף לסימניות
png

קבצים מצורפים

• בורדו.jpg
    KB 312.2 · צפיות: 25
  • סגול.png
    KB 617.6 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
לדעתי השמלה צריכה להיחתך בשולים, לא צריך לראות את הקצה שלה.
וסתם זה נחמד לראות את השורשים של המנהג הקדום הבא..

• הוסף לסימניות
איזה רעיון מרגש!

• הוסף לסימניות
רעיון מאד יפה!!!!
איזה זכות!
הפונט של כותרת של הבורדו-טוב יותר

• הוסף לסימניות
העיצוב מקסים
והרעיון מושלם.
צל"ש לחברות של האחיות... שאצלינו דואגות להביא את הבצק המוכן לבית הכלה.
אבל במקרים אחרים, גם בתשלום זה מקסים.

אפשר להוסיף לרעיון, את השימוש גם לנשים לפני לידה (שלא תמיד יש להן את הכח להעמיד כמות בצק וכו') ואולי לעוד הזדמנויות.

• הוסף לסימניות
למה הקרדיט שלך רחוק כ"כ מהקצה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;1605777:
העיצוב מקסים
והרעיון מושלם.
צל"ש לחברות של האחיות... שאצלינו דואגות להביא את הבצק המוכן לבית הכלה.
אבל במקרים אחרים, גם בתשלום זה מקסים.

אפשר להוסיף לרעיון, את השימוש גם לנשים לפני לידה (שלא תמיד יש להן את הכח להעמיד כמות בצק וכו') ואולי לעוד הזדמנויות.

אולי הפרשת חלה בחדר לידה...
זכות ענקית :D:D:D

• הוסף לסימניות
גם אני התלהבתי מהרעיון
העיצוב מוצלח וגם הלוגו
בהצלחה

• הוסף לסימניות
עיצוב מקסים!
כמה הערות: הטיפוגרפיה צריכה קצת טיפול, העליתי לך צילומסך, שימי לב שהכותרת והבודי טקסט יהיו מיושרים אחת מתחת לשני, ותחומים יחד.
לצמצם מעט את הרווחים בין האותיות במילים 'הפרשת חלה'
גם בפסוק שלמעלה, משהו קצת מפריע לי, אני מבינה שיישרת את כל השורה לאמצע של הכותרת, אבל מכיוון שזה לא גודל שווה (המקור בסוגריים) זה קצת יוצר חוסר איזון בעין, כדאי לך לנסות להוריד את הסוגריים מתחת לפס' בצד שמאל שלו, ועם רווח קטן יחסית בין השורות, ואז תיישרי את הפסוק לכותרת.
את הקרדיט תזיזי לצידי המודעה ממש.

זה בעיקר, עוד כמה דברים שהייתי מנסה לראות אם נראה יותר טוב, אם מתחשק לך (לבחירתך ;))
לנסות פונטים נוספים,
ברקע הסגול, אולי כדאי לך יותר טקסטורה שתלך על כל המודעה, בכיוון של הראשון ובלי התוספת של העיטורים.
במודעה האדומה, במילים להזמנות דבורי והטל', לעשות בשורות האלו מרכוז אמצע.

בכללי יפה מאד, המון הצלחה!

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 466.1 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
כדאי להשמיט את הפסוק. זה מחייב בגניזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1605388:
וסתם זה נחמד לראות את השורשים של המנהג הקדום הבא..

אוי כמה שאתה צודק!...

• הוסף לסימניות
איזה חמוד פתאום לגלות בת דודה בפרוג.פשוט מוצלח ולענין בהצלחה
אישית אהבתי יותר את המודעה של הינדי יותר משל דבורי.מזהה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה