כללי הפתרון החדש לתמחור נכון (!)

למרות שזה מזמן, חייבת לומר כל הכבוד על היוזמה הברוכה!!

שלחתי בקשה לתימחור
אשמח לדעת אם פעיל

שלחתי ביום רביעי מייל ובנתיים לא נענתי :(

לא בטוחה שעדיין עובד
לפני חודשיים ניסיתי להעזר בתמחור אך לא קבלתי תגובה

עובד עדיין? שלחתי גם ולא נענתי...
על אף שלפני זמן לא רב כן נענתי

נכתב ע"י PT;n4979978:
עובד עדיין? שלחתי גם ולא נענתי...
על אף שלפני זמן לא רב כן נענתי

למה שלא יעבוד? אני מאמינה שכמו שהודיעו שעובד אם יפסיק גם יודיעו צריך לפעמים קצת סבלנות אחרי הכל לא חסר לעונים שם מה לעשות
ובאמת הזדמנות בשבילי להודות על העזרה העצומה הזו בשמחה ובלי שום תמורה,חסד כפשוטו, תודה רבה!!!

אני גם שלחתי לפני למעלה מחודש ולא נעניתי...
תודה בכולופן על הרצון!

האם המייל הזה עובד?
אני חייבת עזרה בתמחור עבודה גדולה שעוד אף פעם לא היה לי....

מנסה לקרוא לניקים המשתתפים:
​​​​​​ ariels , swsshira770 , חותם1 , לנדא , sm05276 , סתם , album

בואו נראה אם מישהו יענה....

אני גם חייבת דחוף תמחור- עובד או לא?
ואיך שולחים?

את שולחת מייל לכתובת הזו <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
רק אני לא חושבת שזה פועל פשוט שלחתי כמה מיילים בחודשים האחרונים ולא היתה שום תגובה...

פעיל עדיין?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה