הצאט לא עובד

• הוסף לסימניות
הצאט שלי כבר שבוע כותב לי "קיימת בעיה בחיבור ל-Google. נמשיך לנסות..." {יש לי על המחשב עוד שתי מיילים ורק במייל אחד זה כותב לי את זה ]מישהו יודע מה יש לעשות כדי שהצאט יחזור לעבוד רגיל
תודה

• הוסף לסימניות
הצאט שלי כבר שבוע כותב לי "קיימת בעיה בחיבור ל-Google. נמשיך לנסות..." {יש לי על המחשב עוד שתי מיילים ורק במייל אחד זה כותב לי את זה ]מישהו יודע מה יש לעשות כדי שהצאט יחזור לעבוד רגיל
תודה
בגלישה בסתר זה גם כותב ככה?

• הוסף לסימניות
אז איך אני מתנתק עכשוו מצאט שלא מאושר ע"י הקהילה
הכוונה להתנתק מהקהילה?
ציטוט מ https://netfree.link/wiki/פיקוח_קהילתי
"לאחר בחירת הקהילה ואישור האזהרה על כך שלא תוכל להסיר את הפיקוח לבדך, יחולו עליך אוטומטית ההגדרות שמפקח הקהילה הזאת הגדיר עבור הקהילה שלו, וכן בידי מפקח הקהילה להגדיר עבורכם הגדרות ספציפיות. אם ברצונכם גם לנעול את הגדרות סינון אישיות, יש לבחור אפשרות (יופיע אחרי בחירת הקהילה) של נעילת ההגדרות.

לאחר ההצטרפות לקהילה יופיעו בדף ההגדרות פרטי יצירת קשר עם מפקח הקהילה.
כמו"כ בכל דף שייחסם בגלל הגדרות הקהילה, תופיע אפשרות לשלוח פניה למפקח הקהילה בקשר לאתר זה. מפקח הקהילה יכול לבקש מנטפרי שכל הפניות יועברו לצוות נטפרי, במקרה כזה הפניות מצריכות נקודות."

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה