עזרה הצהרת בריאות לרשיון נהיגה

• הוסף לסימניות
אני כבר חצי שנה מנסה לקבל אישור להצהרת בריאות ממשרד התחבורה על מנת שאוכל להתחיל לימוד נהיגה
כשמילאתי את ההצהרה סימנתי שיש לי סכרת אך ברמה מאוד נמוכה ושאני נוטל כדור למניעת הסכרת
מאז אני במשא ומתן איתם והם אינם מאשרים לי את ההצהרה על מנת שאוכל להתחיל ללמוד ואין לי שם עם מי לדבר, אטימות מוחלטת.
אשמח מאוד לעזרה ממי שנתקל בבעיה זו.

• הוסף לסימניות
לי אמרו שרק הגעה פיזית למשרד הרישוי עוזרת.
אני על בעיה רפואית קטנה מאד התייאשתי
ולאחר תקופה הגשתי בקשה חדשה וסמנתי שאין בעיה רפואית
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תקבע תור במשרד הרשוי
ותביא להם אישור כתוב מרופא שאין לך בעיה לנהוג -
ואז במקום הם אמורים לבטל את החסימה

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מבעלי ניסיון איך אפשרי לקצר את ההמתנה של החסימה,
יש אישור מרופא שאין מניעה לחדש את הרישיון, (מדובר על חידוש רשיון לאחר שנתיים של נהג חדש..)
חלק פקידות טוענות שיש חסימה חלק טוענות שאין חסימה.
מול מי יכולים לברר איפה זה אוחז?
יעזור לפנות למבקר המדינה?

• הוסף לסימניות
תקבע תור במשרד הרשוי
ותביא להם אישור כתוב מרופא שאין לך בעיה לנהוג -
ואז במקום הם אמורים לבטל את החסימה
אשמח לדעת- אם מנסיון הגעה למשרד הרישוי אכן עוזרת בו במקום

וכן, כיצד קובעים תור? יש איזה קישור?

תודה רבה.

• הוסף לסימניות
לי אמרו שרק הגעה פיזית למשרד הרישוי עוזרת.
אני על בעיה רפואית קטנה מאד התייאשתי
ולאחר תקופה הגשתי בקשה חדשה וסמנתי שאין בעיה רפואית
בהצלחה!
תקופה של כמה זמן? כי אני ניסיתי אחרי יומיים להגיש בקשה חדשה (באתר הממשלתי) ולא היתה לי אפשרות.

• הוסף לסימניות
אני כבר חצי שנה מנסה לקבל אישור להצהרת בריאות ממשרד התחבורה על מנת שאוכל להתחיל לימוד נהיגה
כשמילאתי את ההצהרה סימנתי שיש לי סכרת אך ברמה מאוד נמוכה ושאני נוטל כדור למניעת הסכרת
מאז אני במשא ומתן איתם והם אינם מאשרים לי את ההצהרה על מנת שאוכל להתחיל ללמוד ואין לי שם עם מי לדבר, אטימות מוחלטת.
אשמח מאוד לעזרה ממי שנתקל בבעיה זו.
אשמח לדעת מה עזר לך
אני תקועה על משהו דומה ופשוט משתגעת
ממש תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה