הצוואה- ציור דמויות מושקעות שלי

• הוסף לסימניות
שלום לכולם!
כבר המון זמן לא העליתי פה,
אז הנה לפניכם דמויות שלי
עבור המצגת המדהימה של התוכנית האורקולית: לשורש נשמתך.
ערכה אותו ש. קופרברג האלופה.
ואנוכי הקטנה ציירתי את הדמויות למשל של ר' נחמן מברסלב
את הדמויות ציירתי בנפרד, והיא כבר ערכה אותם יחד. אבל כאן קיבצתי את כולם באופן מהיר של ' העתק הדבק ' לאותו עמוד כדי שלא להלאות אתכם מדי....
יומיים + חצי לילה של עבודה, אבל היה כיף!

קבצים מצורפים

• הצוואה.jpg
    הצוואה.jpg
    KB 520.7 · צפיות: 54
  • הוסף לסימניות
מאד יפה, רק הערה קטנה: רבי נחמן היה צעיר מאד בפטירתו (38), היה לו זקן קצר ופאות ארוכות, והוא היה ג'נג'י.
אני לא אומר שחייבים לצייר אותו כך, רק סתם בשביל הידע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד מרדכי;2427386:
מאד יפה, רק הערה קטנה: רבי נחמן היה צעיר מאד בפטירתו (38), היה לו זקן קצר ופאות ארוכות, והוא היה ג'נג'י.

לענ"ד חייבים לצייר אותו כך, אם כבר מציירים. זה חלק מהדמות של רבי נחמן שהוא היה צעיר ברוחו וכו', וכמו כן רצוי להיצמד בזה לעובדות שהן ידועות מאוד מאוד, ורוב מי שיראה תמונה של רבי נחמן עם זקן לבן זה יעלה לו קצת גיחוך.

• הוסף לסימניות
רק הערה קטנה: רבי נחמן היה צעיר מאד בפטירתו (38), היה לו זקן קצר ופאות ארוכות, והוא היה ג'נג'י.

הזקן שם לא אמור להיות ר' נחמן מברסלב חלילה! (אין לו פרצוף מספיק צדיק...)
את המשל על הזקן וילדיו סיפר ר' נחמן .
ואני סתם בשביל הציור, דמיינתי זקן חביב שלא היה ולא נברא ושוכב לא עלינו על ערש דווי... וציירתי. זה הכל.

• הוסף לסימניות
מייד כשראיתי את הציור חשבתי שזה מעשה מחיגר
רק לפי ההערות שהגיעו אח"כ חשבתי שאולי לא הבנתי מספיק טוב.

ציורים מעולים!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה