כללי הצורפים

• הוסף לסימניות
אולי משהו יודע מספר פקס של חנות הצורפים בשביל לשלוח שרטוט למבצע?
עוד מישהו פה ניסה לעשות את זה?
צריך לשלוח במחשב או מספיק שרטוט ביד?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
עד מתי אפשר להשתתף במבצע? יש למישהו מושג?

• הוסף לסימניות
הצורפים

עד יום חמישי א' באייר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בק.;378354:
אולי משהו יודע מספר פקס של חנות הצורפים בשביל לשלוח שרטוט למבצע?
עוד מישהו פה ניסה לעשות את זה?
צריך לשלוח במחשב או מספיק שרטוט ביד?
תודה מראש
תודה,

אני חושבת שמספיק שרטוט ביד, כפי שהבנתי מהם הם מחפשים בעיקר רעיון חדש למוצר שלא קיים ופחות מתלהבים מעיצוב למוצר.
בכ"א יש בחנויות הצורפים תקנון.

• הוסף לסימניות
א"א בפקס, יש צורך לבוא לאחת החנויות ולחתום על תקנון

• הוסף לסימניות
חייבים לבוא לחנות ולחתום על תקנון של 6 עמודים שבו מחתימים אותך שגם אם את לא זוכה בתחרות יש להם אישור חוקי לקחת את המוצר ששלחת ולעשות ממנו מה שהם רוצים
רק אם הם יקחו מוצר זהה בדיוק למה שעיצבת הם נותנים במשך 48 חודשים 3% מהרווחים שיהיו להם
אז הם יקחו את מה שעיצבת וישנו את העיטור לצורה הפוכה ואז הם לא מחויבים

אני רק מקוה שזה לא מכור מראש כמו כל התחרויות האחרות................
בהצלחה לכולם!

• הוסף לסימניות
אז כדאי להשתתף בתחרות או לא? יש לי רעיון מדהים, ועיצוב יפיפה ואני מתלבטת.

• הוסף לסימניות
אם נראה לך שתעשי אם זה משהו בעתיד- אבל באמת, אז אל תתני.
אבל אם לא- אולי כן כדאי.

• הוסף לסימניות
אחרי התחרות נשמח לשמוע על הרעיון
הרבה הצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה