הצטרפות לבקשה לפתיחת ויריי קוסמוס באופן בטוח למשתמשי נטפרי

• הוסף לסימניות
שלום רב כידוע ויריי קוסמוס חסום למשתמשי נטפרי [הבקשה היא לפתיחת התוכנה דרך ויריי ולא לפתוח את האתר, האתר פתוח אך לא ניתן להוריד דרכו]
כעת נפתחה פניה בנטפרי!
להלן קישור לפניה -

1657612451579 העתק.jpg

בצד שמאל ישנו חץ כלפי מעלה ולידו מספר, המספר מציין את כמות ההצבעות לבקשה, יש ללחוץ על החץ להוספת הצבעה. זו הדרך המקובלת והנכונה לקדם בקשה בנטפרי
אנא שלחו את הלינק הזה לכל הפורומים הקשורים לענין ולכל משתמשי נטפרי שאתם מכירים [מצ'ינג, קמפיין גיוועלד או איך שתקראו לזה]!!! ככל שתהיינה יותר הצבעות נטפרי יקדמו את הנושא מהר יותר!!! אנא עשו מאמץ לקדם את הענין!

• הוסף לסימניות
דיברתי עם האחראי של נטפרי זה בפיתוח וזה יקח הרבה זמןןןןן

• הוסף לסימניות
תגידו,
אי אפשר להשתמש בווירי 6 בנטפרי???
מה עושים???

• הוסף לסימניות
ווירי 6 מחובר אוטומטי עם קוסמוס ומחובר לאינטרנט
ונטפרי לא מאשר לי את זהה

• הוסף לסימניות
באיזה תוכנה אתן משתשות עם הווירי?
לתוכנה שאני משתמשת שמתי ווירי 6 (שמתאים מאלפיים ומשהו עד 2023)
מחקתי את כאוס קוסמוס ועשיתי הורדה של החומרים כמו בגרסאות הקודמות מאחת התיקיות של התוכנה במחשב(משהו כאן בפרוג עזר לי)
אני ממש לא מספיק מבינה בזה. זה פשוט מה שאני עשיתי כשלא הייתה לי גישה לקוסמוס- ועכשיו יש לי את החומרים הרגילים
אולי זה יעזור גם לכן

• הוסף לסימניות
יש התקדמות בעניין פתיחת הקוסמוס בנטפרי?

• הוסף לסימניות
מישהו יודע אם התקדם משהוא בנושא?

• הוסף לסימניות
אשמח ג"כ לדעת
אם יש כאן למישהו מילה בנטפרי...

• הוסף לסימניות
באיזה תוכנה אתן משתשות עם הווירי?
לתוכנה שאני משתמשת שמתי ווירי 6 (שמתאים מאלפיים ומשהו עד 2023)
מחקתי את כאוס קוסמוס ועשיתי הורדה של החומרים כמו בגרסאות הקודמות מאחת התיקיות של התוכנה במחשב(משהו כאן בפרוג עזר לי)
אני ממש לא מספיק מבינה בזה. זה פשוט מה שאני עשיתי כשלא הייתה לי גישה לקוסמוס- ועכשיו יש לי את החומרים הרגילים
אולי זה יעזור גם לכן
למי פנית שעזר לך? כי גם אני צריכה עזרה עם הקוסמוס

• הוסף לסימניות
שלום
@רותי פנחסי @יניב134
אולי משהו התקדם?
זה נהיה ממש בעייתי ללא הקוסמוס
אם מישהו מצא פיתרון בנטפרי אשמח לשמוע
תודה

• הוסף לסימניות
אין פיתרון! לתאגיד "ללא מטרות רווח" אין תקציב לפיתוח.

• הוסף לסימניות
התקדם משהו בעניין?

• הוסף לסימניות
בשבועיים האחרונים הייתי בקשר עם נטפרי בכדי לבדוק אפשרות לפתיחה של קוסמוס,
ולטענתם אכן הצליחו לפתוח אותו

וזה התגובה שלהם :
האופציה הזו נחסמה בעבר, מכיון והיתה שם פירצה מסויימת.
בדקנו את זה כעת שוב, ונראה כי הפירצה כבר לא קיימת ולכן פתחנו את זה חזרה.
תבדקו כעת אם זה עובד.

בהצלחה!

אצלי עדיין לא עובד, ולטענת נטפרי זה לא קשור לסינון,
אדרבה אשמח לשמוע האם יש כאן נטפריים שכן נפתח להם?

• הוסף לסימניות
תודה רבה על העדכון,
נפתח לי בנטפרי.

• הוסף לסימניות
נפתח בנטפרי

• הוסף לסימניות
גם אצלי עובד כעת בנטפרי
תודה גדולה לכל המתאמצים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה