בקשה הצטרפות למשלוח מאיקאה לבני ברק

• הוסף לסימניות
מעוניינת להצטרף למשלוח לאיקאה לבני ברק
אני רוצה להזמין ארון קטן ועלות משלוח 250 ש"ח
מי שמעוניין לצרף מוצר והצטרף למחיר המשלוח
שישלח מייל ל100zinuk:)gamil.com

• הוסף לסימניות
הזוי שמוצר של 200 ש"ח המשלוח 250....
יש משהו שמזמין מהאתר ואפשר לצרף אליו משהו בתשלום? (בני ברק)
zy4926 שטרודל גימייל

• הוסף לסימניות
@english עדיין רלוונטי לך?
@זהבי 24
אני רוצה להזמין כנראה בשבוע הבא,עדיין לא יודעת אם אבחר משלוח או איסוף עצמי,תלוי בכמות שאזמין,
אם תרצי לחכות- עדכני

• הוסף לסימניות
האיסוף עצמי חינם..
אבל אני הזמנתי לפני שבוע וחצי ולא קבלתי מהם שום הודעה לבוא ולאסוף...:(

• הוסף לסימניות
אני עדיין לא ביצעתי את ההזמנה. אעדכן לפני ביצוע אם מישהי תרצה להצטרף.
@qa123 - שימי לב שהם שולחים SMS. אם אין לך- תשלחי להם מייל פניה מהאתר שיעדכנו אותך במייל או בשיחה טלפונית שההזמנה מוכנה לאיסוף.
אגב החנויות נפתחו

• הוסף לסימניות
אני רוצה להצטרף למוצר אחד או 2 שעולים יחד 150. מוכנה לשלם על משלוח n 50 אם זה עוזר לך ומתאים צרי קשר במייל br.neomi1אין לכתוב כתובת מייל

• הוסף לסימניות
אני רוצה להצטרף למוצר אחד או 2 שעולים יחד 150. מוכנה לשלם על משלוח n 50 אם זה עוזר לך ומתאים צרי קשר במייל br.neomi1אין לכתוב כתובת מייל
יש אותך ואותי
נחכה לראות אם יש עוד 2 שיצטרפו אז נזמין
גם לי זה מוצר שעולה 250, אז אני רוצה גג 70 משלוח

• הוסף לסימניות
אוקי, אני רואה שיש לנו כבר מספיק להצטרפות, לבני ברק
מי שרוצה שתשלח לי אימייל zy4926אין לכתוב כתובת מייל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה