דרוש מידע הצטרפות לפורום מעצבים גרפיים

• הוסף לסימניות
מאחר וראיתי בעוד כמה מקומות שלא נענו...
אני שואלת כאן
כמה זמן לוקח לקבל תשובה על הצטרפות לפורום?
למה אין לי אפשרות לעקוב אחרי מצב הבקשה?
וגם, איך ניתן לזרז את תהליך קבלת התשובה?

• הוסף לסימניות
רחמים
מישהו יודע לענות לי?

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי אחרי כמה שעות.
לא יודעת מה תמיד.

• הוסף לסימניות
מאחר וראיתי בעוד כמה מקומות שלא נענו...
אני שואלת כאן
כמה זמן לוקח לקבל תשובה על הצטרפות לפורום?
למה אין לי אפשרות לעקוב אחרי מצב הבקשה?
וגם, איך ניתן לזרז את תהליך קבלת התשובה?
ביקשו ממני לשלוח עבודות ואחרי יום (משהו כזה) קיבלתי אישור

• הוסף לסימניות
תודה....
אולי בתגובה לפתיחת האשכול קיבלתי תשובה;)
תודה!

• הוסף לסימניות
רוב ככל מנהלי האתר פועלים בהתנדבות מלאה!
מטבע הדברים צירוף משתמשים לפורום היא משימה שדורשת שיקול דעת והבחנה - בפרט בפורום עיצוב גרפי.
סוף-סוף המטרה היא גם לשמור על רמה מסוימת בפורום, כדי שהעזרה תהיה אפקטיבית בין קולגות בעלי יכולות מוכחות.
המנהלים מתפנים לצורך העניין מדי כמה ימים.
תודה על ההבנה בעיכוב, גם אם תגובה להצטרפות לוקחת מעט זמן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה