דרוש מידע הצטרפות לקהילה

• הוסף לסימניות
חוץ מבקשת הצטרפות ואישור של המנהלים, כמה זמן אכשרה בפרוג צריך בכדי להירשם לקהילה?

• הוסף לסימניות
כל קהילה עם הכללים שלה.

• הוסף לסימניות
אם אני חובבן האם שייך להצטרף לקהילה מקצועית?
אני מנגן מצוין אבל זו לא העבודה שלי

• הוסף לסימניות
אם אני חובבן האם שייך להצטרף לקהילה מקצועית?
אני מנגן מצוין אבל זו לא העבודה שלי
בעיקרון אם אתה מבין בתחום, ויש לך כמה פרוייקטים או עבודות שייצרת, - אז אתה יכול לנסות.
לא חייב דוקא שזו תהיה העבודה שלך.

• הוסף לסימניות
הגשתי בקשה לפני כשבוע להצטרפות לקהילה ועדיין לא ענו לי זה נורמלי?

• הוסף לסימניות
הגשתי בקשה לפני כשבוע להצטרפות לקהילה ועדיין לא ענו לי זה נורמלי?
עדיין לא ענו!
גם זה הגיוני?
עדיין לא ענו לי!
הבקשה הוגשה לפני כחודשיים וחצי!!
@הכלבויניק זה הגיוני? (רק רוצה לדעת)
לא רואה שום בקשת הצטרפות מכם.
אם עבר חודש ולא קיבלתם מענה, שלחו שוב עם פירוט מלא.

• הוסף לסימניות
הגשתי בקשה להצטרפות לקהילת כתיבה לפני יותר מחודש, לא קיבלתי תגובה לטוב ולמוטב.
למי אפשר לפנות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה