דרוש מידע הצטרפות לקהילות מקצועיות

• הוסף לסימניות
@ה.ק. אשמח לדעת איך בסוף כן הצלחת להצטרף לחגורות מקצועיות - אדריכלות
בתודה מראש!

• הוסף לסימניות
תגידו יש סיכוי שצריך 3 חודשים בשביל להצטרף לחגורות מקצועיות????
אולי זה הסיפור..

אם לא עבר לך 3 חדשים ואת מנסה להצטרף לקהילה שאפשרי רק עם וותק, הוא לא נותן בכלל לפתוח את הדף

ככה היה לי

• הוסף לסימניות
אם לא עבר לך 3 חדשים ואת מנסה להצטרף לקהילה שאפשרי רק עם וותק, הוא לא נותן בכלל לפתוח את הדף

ככה היה לי
צודקת זה לא דורש 3 חודשים כי ראיתי אחת שכן הצליחה להצטרף גם ללא וותק..
אז אין לי מושג מה הבעיה - למה אני לא מצליחה להצטרף..

• הוסף לסימניות
@ה.ק. אשמח לדעת איך בסוף כן הצלחת להצטרף לחגורות מקצועיות - אדריכלות
בתודה מראש!
אשמח ממש ממש לדעת אם עשית משהו ספציפי או שפשוט ניסית שוב וזה נתן לך
כי ראיתי שאת פחות מ3 חודשים בפרוג ובכל זאת הוא נתן לך להירשם

• הוסף לסימניות
צפה בקובץ המצורף 1483203
@רותי וינברג
זה התגובה שהוא כותב לי אפילו כשאני מוסיפה קבצים
אם יש אפשרות לסדר את זה על מנת שאוכל להיכנס לחגורה @הכלבויניק
תודה רבה
1700210573835.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה