הציילוו!!

• הוסף לסימניות
קיבלתי תמונות לא מעובדות, ואני מנסה לעבד אותם לבד... אבל לא אוהבת איך שזה יצא.. אשמח להערותיכם המחכימות...

קבצים מצורפים

• IMG_0288.jpg
    IMG_0288.jpg
    KB 898 · צפיות: 40
  • הוסף לסימניות
מה הולך כאן?
את צילמת?יש עוד מה לעבד.
תנסי בלייטרום..להאיר אותה.

• הוסף לסימניות
חסר רוויה.

• הוסף לסימניות
הצרה זה, שאני אוהבת לתת הזדמנויות חדשות לאנשים שבתחילת דרכם, וקיבלתי את התמונות נורא באיחור, התינוקת כבר בת חודשיים וחצי, והסבא והסבתא מחכים לאלבום... אני פחות מתמצאת בעיבוד תמונות

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה....הצלמת לא עיבדה לך את התמונות? מה הסיפור?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chani svei;n5104926:
אני לא מבינה....הצלמת לא עיבדה לך את התמונות? מה הסיפור?

ואם היא לא עיבדה אותם..למה קיבלת באיחור?!?!

• הוסף לסימניות
כי לא היה לה מייל... תירוץ עלוב, עיבדה ליי 4 תמונות!!
אפשר הכוונה איך להמשיך לעבד?

• הוסף לסימניות
איך עכשיו?

קבצים מצורפים

• IMG_0288.jpg
    IMG_0288.jpg
    KB 909.8 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
חימום דחוף!!
קר לי!
חוץ מזה התינוקת מהממת קטנה!!

• הוסף לסימניות
תשלחי את התמונה למייל ונראה לך מזה חימום עיבוד וכו'
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
התינוקות בובה!!

עשיתי עריכה קלילה-

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה