הצילוווו - מיגרנה!

• הוסף לסימניות
לי עוזר אקמול פוקוס
אבל הבעיה שאסור לקחת אותו בהנקה :(
אבל לפעמים אני לא מצליחה לשרוד, ולוקחת בכל זאת...

• הוסף לסימניות
כמה עצות
א קוביות קרח על המצח
ב משחת אלוורה הלו קיטשון(?)
ג לאכול ארוחה (אף על הקושי) כי זה עוזר למערכת העיכול
ד לשתות הרבה מים "קרים" לפחות 5-6 כוסות
ה לאכול ירוק, תפוח, מלפפון וכד'.
ו פשתן

הכי חשוב לדעת שהבעיה היא או ממערכת העיכול וכמה שנהיה יותר עקביים זה יועיל, או מלחץ..........
בברכה

• הוסף לסימניות
לי עזר הספר "מאחורי כאב הגב",
(אבל לא היו לי מגרנות נוראות אלא מסוג נסבל יחסית)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משי 1;1514996:
היית שמחה אבל אין לי סורק ולא בטוחה שנשמר לי העיתון אולי יש למישהו?...
משיחה עם אחת שסובלת מזה נורא ונסתה כל מיני שיטות, היא נהנתה שם הכי הרבה מהעיצה של לשתות מיד כשמתחיל טיפה מחושים בראש כוס מים רותחים עם כף כורכום/ כמון? -אולי משהוא ראה וזוכר איזה מהם? (היא פעם היתה אצל מטפל שבודק מה עוזר ויעץ לה לקחת הרבה מהתבלין הנ"ל אך לא בצורה זו), היא חשבה שזה שווה ניסוי, אני גם זוכרת שדברו שם על שתיית מים מרובה.

אם אני לא טועה - כורכום.

היא הדגישה, ששווה מאוד לנסות.

• הוסף לסימניות
לא לחכות שהמיגרנה תהיה חזקה..
אלא כבר בהתחלה שמתחילים להרגיש את עקבותיה לקחת כדור
אני מיגרנתית קבועה..
ההצלה שלי- מצאתי בסופר פארם "כרית מיגרנה" שכורכים סביב העיניים/מצח/ ראש
מכיל עשבים ואני לא יודעת מה והעיקר- זה קררררררר, מאכסנים את זה במקפיא.

מקל מיידית! אצלי זה הדבר היחיד שעוזר ואני גם משאילה למי שצריך וכולם נהנים.

זה אכן עוזר פלאים.
לקחתי את זה מיעל וכמעט חודש הייתי ישנה עם זה.
כשהיו לי כאבי ראש איומים כתוצאה ממונו.

• הוסף לסימניות
ביתד היה כתוב גם לאכול פחממה מלאה לפני השינה ונראה לי גם על הבוקר.
ושהמיגרנה קשורה לירידה בסוכר ובחמצן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה