דרוש מידע הצילו!! איך יוצאים מחוב לחברת סלולר שהועבר לטיפול עו"ד ללא דרישת תשלום מוקדמת

• הוסף לסימניות
הייתי ברמי לוי תקשורת ועברתי לחברה אחרת, מה שלא ידעתי שנשאר לי שם חוב של 180 ש"ח על כרטיס אשראי שפג התוקף. לאחר שנה מהניוד קיבלתי מכתב בדואר רשום לשלם את החוב תוך 14 יום. מיד התקשרתי לשלם ואז הם אומרים לי עברו כבר הרבה יותר מ14 יום זה עבר לטיפול עו"ד תתקשר אליו, אמרתי להם לא שמעתי ממכם כלום במשך שנה, לא בשיחת טלפון, לא בדואר, כלום.
עונה לי הפקיד אין לי שום אפשרות לטפל בך זה בטיפול עו"ד. התקשרתי לעו"ד, הוא כמובן עסוק, אמרו לי שהוא יחזור אלי. לאחר שבוע שנדנדתי הואילה בטובה העו"ד שמטפלת בזה לדבר איתי ואומרת לי כן, זה עומד כרגע על 500 שח שזה כולל פתיחת תיק וכו'. ובהמשך זה יעבור להוצאה לפועל.
אמרתי לה איך זה יכול להיות שלא פונים אלי במשך שנה אלא רק במכתב התראה של שבועיים. אז היא עונה לי, שלחו לך הודעות כתובות SMS, אז אמרתי לה שבכשרים אין את זה. אז היא עונה לי אין ווצאפ אבל SMS יש! אמרתי לה שהיא מוזמנת להתעדכן ברמי לוי תקשורת.
ועל זה שהדואר הרשום הגיע אחרי שבועיים? היא אומרת לי תביא אישור מהדואר שזה היגיע אליך אחרי שבועיים, כמובן שאת המעטפה לא שמרתי, אלא שבדואר אמרו לי שאבקש מחברת הסלולר את מס' ההודעה, וכך הם יוכלו לשלוח לי פרטים מתי היגיע אלי הדואר, נו, נראה לכם שיש עם מי לדבר ברמי לוי?? מה עושים???

• הוסף לסימניות
המלצה שלי: תנסו אצל דוד מינקה, בעל החנות 'פלאזול' באשדוד.
כמה שידוע לי, הוא מתעסק בדיוק עם הנישה הזו אצל חברות הסלולר.
מספרי הטלפון שלו:
אישי: 0534100250
חנות: 0504100250

• הוסף לסימניות
תכתוב מייל לרמי לוי שאתה רוצה לשלם, וכי מעולם לא עודכנת שיש לך חוב
אחרי שיענו לך שזה בטיפול עו"ד - תכתוב לעו"ד שאתה רוצה לשלם רק את הקרן כי לא עדכנו אותך שהחוב גודל.
את כל המיילים האלו עם התשובות שלהם תשלח למשרד התקשורת מחלקת פניות הציבור
תפרט להם כמה שיותר עם תאריכים מדוייקים ובשפה ברורה

• הוסף לסימניות
דבר ראשון לא להבהל הכל טוב
דבר שני אני מקווה שהקלטת את השיחה עם העו"ד שלהם או שאתה יכול להשיג הקלטה
כיון שבשיחת היא הודתה בזה שלא הודכנת בכך שיש לך חוב רק דרך אס אמ אס ויש פסיקה על חברת הוט מובייל מלאחרונה ששליחת אס אם אס אין זה נחשב להודעה לציבור חרדי טלפון כשר כך שהכל טוב

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים והמסייעים, בינתיים אחרי שהתעקשתי, לדבר עם מנהל (משום מה אצל כל מוקדן, העברת שיחה למנהל, או בקשת מנהל, זה הדבר שהם ממש רועדים ממנו, נסו ותהנו...) וכשחזר אלי מנהל, הכחשתי שבכלל קיבלתי הודעות על חוב וכו' אז הוא חזר אלי ואמר שבהחלט רשום אצלם שענו להודעות קוליות שנשלחו!
עשיתי חיפוש במייל אצלי, ראיתי שיש לי מספר של רמי לוי שהיה חודשיים בשימוש, של שעה-שעתיים דיבור, ואחרי זה במשך שנה הודעת חיוב על 14.9 ש"ח מבלי שימוש בכלל 0 דקות, זאת אומרת שהקו הזה בכלל לא פעיל (כשמתקשרים זה אומר לא זמין), ואני לא מכיר את המספר הזה (מספר לא כשר 055-678), וא"כ גם לא קיבלתי שום הודעה שאלתי במוקד מה זה המספר הזה בכלל, אמרו לי תשאל את העורכת דין, התיק אצלנו סגור.
הענין הוא שהעו"ד, מבין שיש פה סיפור מוזר אבל זה לא מעניין אותו, הוא אומר לי שמבחינת התהליך זה עובר בימים הקרובים להוצאה לפועל :mad: :mad:

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים והמסייעים, בינתיים אחרי שהתעקשתי, לדבר עם מנהל (משום מה אצל כל מוקדן, העברת שיחה למנהל, או בקשת מנהל, זה הדבר שהם ממש רועדים ממנו, נסו ותהנו...) וכשחזר אלי מנהל, הכחשתי שבכלל קיבלתי הודעות על חוב וכו' אז הוא חזר אלי ואמר שבהחלט רשום אצלם שענו להודעות קוליות שנשלחו!
עשיתי חיפוש במייל אצלי, ראיתי שיש לי מספר של רמי לוי שהיה חודשיים בשימוש, של שעה-שעתיים דיבור, ואחרי זה במשך שנה הודעת חיוב על 14.9 ש"ח מבלי שימוש בכלל 0 דקות, זאת אומרת שהקו הזה בכלל לא פעיל (כשמתקשרים זה אומר לא זמין), ואני לא מכיר את המספר הזה (מספר לא כשר 055-678), וא"כ גם לא קיבלתי שום הודעה שאלתי במוקד מה זה המספר הזה בכלל, אמרו לי תשאל את העורכת דין, התיק אצלנו סגור.
הענין הוא שהעו"ד, מבין שיש פה סיפור מוזר אבל זה לא מעניין אותו, הוא אומר לי שמבחינת התהליך זה עובר בימים הקרובים להוצאה לפועל :mad: :mad:
לי היה סיפור דומה עם חב' הוט מובייל.
העו''ד שהם היה עו''ד חן-פישר.
איימתי שאני יתבע את החב' ואת העו''ד וכו'.
וצרפתי למייל ששלחתי לעו''ד, עותקים למבקש המדינה והקו החם וכו' ,
הם נבהלו וסגרו את התיק עם הקרן לבד.
לא בטוח שזה יעבוד אצל כל חברה וכל עו''ד.

• הוסף לסימניות
אני לא מכיר את המספר הזה (מספר לא כשר 055-678)

רק שלא תיתפס על המשפט הזה אצל העו"ד.
לידעתך ולידיעת כולם, הקידומת 055-67 היא קידומת של הקומה הכשרה ברמי לוי תקשורת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה