כללי הצילו!!! אינדיזיין נתקע כל הזמן

• הוסף לסימניות
בקובץ מסוים כשנוגעים בטקסט מסוים אינדיזיין מביא הודעה
"יישום זה ביצע פעולה בלתי חוקית"

מחיקת ההעדפות לא עזר

• הוסף לסימניות
סביר להניח שהטקסט מכיל מרכיב כלשהו שגורם לתוכנה לאבד את השפיות ולהתרסק.
עצם זה שהקובץ נפתח ואינו מתרסק כבר בשלב הפתיחה, אומר שהשגיאה אינה במבנה הקובץ ושברמת העיקרון הדבר פתיר.

יש כמה דרכים לטפל בבעיה:

(1) לפתוח את הקובץ ומיד לבצע שמירה שלו בשם אחר באמצעות File > Save As.

(2) ייצוא של הקובץ לפורמט INX ואז פתיחה ושמירה מחדש לפורמט אינדיזיין.

(3) קיימת אפשרות שהבעיה נגרמת על ידי פונט לא תקין שמשמש בקובץ/בטקסט. הסרה זמנית של כל הפונטים שמשמשים במסמך מהמערכת, תגרום לכך שהקובץ לא ימצא את אותו פונט בעייתי ויבקש כמובן להחליף אותו זמנית בפונט אחר. במידה וכעת ניתן לגעת בטקסט מבלי שהתוכנה תתרסק, סימן שהבעיה היא אכן באחד הפונטים. עכשיו נשאר רק לאתר מיהו ולטפל בו בהתאם (לזרוק/למחוק/להחליף בגרסה תקינה).

(4) אפשרונות נוספת היא שהבעיה היא כתוצאה ממה שמכונה "תו מורעל" (באנגלית Poisoned Character), דהיינו תו שהשתרבב לתוך הטקסט ושהתוכנה אינה "מחבבת" במיוחד. לא תמיד קל לטפל במקרה כזה, אבל הרבה יותר יעיל וקל לטפל בו במצב Story Editor מאשר במסמך המעומד.

• הוסף לסימניות
אני הייתי חושד בפונט (אבל זה רק אני, כך שלא צריך לקחת כל חשד שלי ברצינות).
האם, במקרה, התקנת לאחרונה פונטים חדשים?
או לחלופין, האם התקנת מדפסת/תוכנה חדשה?

• הוסף לסימניות
אבל בכל זאת, משהו פתאום גורם לקבצים שהיו תקינים לחלוטין להתרסק.

ניסית לפתוח את הקבצים הללו במחשב אחר?
האם גם שם הם מתרסקים?

• הוסף לסימניות
לי זה קרה כשהיה פלוס אדום (טקסט ללא מסגרת), שלא טופל וכלל כמות טקסט גדולה בזיכרון.
הקובץ נסגר ונפתח שוב ושוב עד שהזיכרון השתבש לתוכנה.
ואז כל נסיון לגעת במסגרת היה סוגר את התוכנה.
אבל זה היה מזמן (4 שנים), ולא קרה לי שוב. (אולי כי לא לקחתי יותר סיכון ואין לי פלוסים אדומים;) )

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה