הצילו!! אפטר עושה בעיות

• הוסף לסימניות
אני מנסה להעלות קבצים (כמעט כל קובץ אפשרי: תמונה, וידאו, אודיו..) ואפטר לא נותן..
מה עושים? בתודה מראש..
אה וזה די דחוף אני באמצע פרוייקט..

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 21.7 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
מישהו??

• הוסף לסימניות
מהאתר של אדובי לא נראה לי בעייה מסובכת אם הבנתי נמכון לשנות את שם הקובץ למשהו קצר ולא הרבה תווים באנגלית

קבצים מצורפים

• Error _Could not convert Unicode characters_ _ After Effects.pdf
    KB 115.5 · צפיות: 139
  • הוסף לסימניות
תודה רבה יש מצב לקבל את זה בעברית??

• הוסף לסימניות
תרגמי בגוגל

• הוסף לסימניות
נסיתי אבל לא הבנתי מה רוצים ממני שם.
וחוץ מזה זה תתרגם ולא תתרגמי

• הוסף לסימניות
????

• הוסף לסימניות
נראה לי היה לי את הבעיה הזאת פעם וכל מה שהייצי צריך לעשות זה פשוט מאוד להתקין על המחשב Quicktime player

• הוסף לסימניות
תשנה את הגדרות השפה במערכת הפעלה שלך.
אם זה עברית תשנה לאנגלית אם אנגלית תשנה לעברית.

צפה בקובץ המצורף 244849

קבצים מצורפים

• Screenshot.jpg
    KB 144.4 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י maor700;1682292:
תשנה את הגדרות השפה במערכת הפעלה שלך.
אם זה עברית תשנה לאנגלית אם אנגלית תשנה לעברית.

צפה בקובץ המצורף 244849

למרות שכבר הסתדרתי..
אבל.
כמה שאת/ה צודק, גיליתי את זה תוך כדי נסיונות חוזרים לסדר את זה..
בכל אופן תודה רבה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י kosta770;1682336:
למרות שכבר הסתדרתי..
אבל.
כמה שאת/ה צודק, גיליתי את זה תוך כדי נסיונות חוזרים לסדר את זה..
בכל אופן תודה רבה..

יפה שגילית לבד, זה לא טרוויאלי למי שאינו איש מחשבים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה